Skocz do zawartości

Kiedy można się spodziewać czeku?

sledzik1984

Rekomendowane odpowiedzi

Matisek, mnie interesuje jedno: skad masz takie rewelacje, czy to sa domysly czy wiadomosci z pewnego żródła

Raczej w sposób oczywisty zaznaczam co jest moim domysłem.

Natomiast to co pisze na temat obsługi google i maili niby z automatu to powiedzmy że jest to przeniesienie sytuacji z innej dużej firmy której zapleczej i sposób działania jest mi doskonale znany, zresztą szablony odopowiedzi to już standart w większych firmach dbających o wizerunek gdzie nie chce się go zepsuć z powodu złego dnia kogoś kto odpowiada 100 raz na to samo pytanie :D

wg mnie piszesz ciagle herezje

Nie ma sprawy nie będe pisał już nic, ciekawe tylko dlaczego nie uzasadnisz swojego twierdzenia, ja staram się przedstawiać fakty które przemawiają za tym że uważam tak a nie inaczej, oczywiście nie mówie że jestem nieomylny i że na 100% jest tak a nie inaczej.

Jeśli uważasz że jestem w błędzie i źle interpretuje niektóre fakty to może choć przwedstwisz swój punkt widzenia i uzasadnisz.

Ale z tego co widze na tym forum to tutaj jest to norma,

-> Pozycjonowanie to jedyna słuszna metoda promocji, żadna inna się nie opłaca

-> Jedyne słuszne metody pozycjonowania to linki, jeśli uważasz inaczej to jesteś idiotą. nawt jeśli przedstawisz argumenty za swoim poglądem to nikt nie będzie chciał dyskutować bo jedynie słuszne są tylko linki.

I.T.D. I.T.D. I.T.D....

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

matisek - piszesz bzdury i opierasz je na swoich domysłach, i jeszcze wchodzisz na temat pozycjonowania i linków, chociaż to zupełnie nie związane

idź wyładuj swoje frustracje gdzie indziej.

co do czeku - warszawa i jeszcze czeku nie ma... i nie mówcie żeby się wyluzować, bo niektórzy ludzie z tego żyją. jak ktoś ma 15 lat i zarabia 20$ i utrzymują go rodzice to się może luzować, a jak ktoś ma połowę dochodów z Google Adsense i pierwszy raz w życiu się tak bardzo spóźniają z czekami to ma się czym martwić.

to jest jak normalna praca dla niektórych, a nikt by się nie dziwił gdyby Ci pracodawca nagle nie przelał kasy nie mówiąc nic i spóźniał się z tym 2 tygodnie.

O WIELE mniej się martwie wiedząc, że wielu z Was też nie dostało czeku więc ten wątek jest moim zdaniem bardzo pomocny.

Za przeproszeniem co ty p....... ?

1) Nie 20 $ czeki a minimum 100$ to duża różnica.

2) Spóźnia się ? Ja zawsze czeki dostaję między 13-19 danego miesiąca.

3) Ten wątek jest żeby napisać jakie miasto dostało czek, a nie "boże gdzie mój czek :D:):) "

4) No to by było tyle.

Pozdrawiam

prosze nie quotowac calych wypowiedzi. pozdrawiam. z3

Za przeproszeniem co ty p....... ?

1) Nie 20 $ czeki a minimum 100$ to duża różnica.

2) Spóźnia się ? Ja zawsze czeki dostaję między 13-19 danego miesiąca.

3) Ten wątek jest żeby napisać jakie miasto dostało czek, a nie "boże gdzie mój czek  :)  :)  :placze: "

4) No to by było tyle.

Pozdrawiam

prosze nie quotowac calych wypowiedzi. pozdrawiam. z3

102087[/snapback]

ad 1. 20$ miesięcznie czyli czek dostaje raz na 5 miesięcy. Ogólnie, jeśli nie rozumiesz to wyjaśnię - chodziło o to, że każdy zarabia inną kwotę i dlatego dla każdego może taki czek być różnie ważny. rozumiesz teraz?

ad 2. a ja zawsze dostaję na początku miesiąca

ad 3. z tym się akurat zgadzam, ja akurat tak nie pisałem ani nie narzekałem. interesują mnie tylko informacje, a takie biadolenie nic nie wnosi.

ad 4. genialny punkt, zrób jeszcze jeden z pożegnaniem no i jeden z przywitaniem.

P.S. nadal bez czeku ;) dla czepliwych dodaje, że normalnie 14go od dawna już mam czek.

Naprawdę jestem pod wrażeniem twojego rozumowania "geniusz" murowany.

I po co cytujesz całego posta ?

Dodam też ostatni raz w tym temacie, że nie wniosłeś nic do tego tematu, Otrzymałeś czek wcześnie (wszyscy to już widzą, więc na ten miesiąc nie musisz już nic pisać w tym temacie, zapraszamy za miesiąc jak już otrzymasz czek).

Naprawdę wykańczają mnie ludzie ktorzy myślą, że "pozjadali" wszystkie rozumy.

K powiem tak przeczytaj tytuł wątku: a jest " Kiedy można się spodziewać czeku? "

a

nie jak ty go widzisz kiedy dostałem czek, uwierz że Szy uporządkuje ten wątek z poprzednich miesiecy, ale właśnie ten wątek i informacja że mnóstwo ludzi czeku jeszcze nie dostała pwowoduje że wilu ludzi nie napisało jeszcze do G

więc uważam że wypowiedzi typu nei mam jeszcze czeku miasto itp, są jak najbardziej na miejscu....

K przecież nikt nie karze TObie czytac tego wątku :)

a mi sie wczoraj snilo* (powaznie), ze w tym tygodniu poprzychodzily do was czeki i wszyscy sie cieszyli na forum :) wiec dajcie sobie jeszcze kilka dni i bedzie okej :placze:

*wolalbym jakies ciekawsze sny niz o czekach i to jeszcze nie swoich :)

sid1972 czepiasz się szczegółów :)

Ja rozumiem, że wszyscy się martwią, że Polska Poczta "ukradła" dziś mamy 14 i dopiero teraz wiem, że w ciągu 5 dni dostanę czek do firmy.

A co do pisania jakie miasto nie dostało, to można ale nie na początku miesiąca, przecież dobrze wiesz, że google zaczyna liczyć $ miedzy 24-27 każdego miesiaca i wtedy też wysyła czek więc jeżeli rasumując, że google wyśle 27 b.m czek, a ktoś pisze po 4-5 dniach " nie dostałem jeszcze czeku" to jest lekka przesada prawdaż ?

Rozumiem pisać już w połowie miesiąc, chociaż według regulaminuu ( która i tak wszyscy znają :) ) trzeba czekać 40 dni, jeżeli wtedy nie będzie piszemy do google.

K może się czepiam ale ja tez byłem przyzwyczajony do max 7 dni roboczych i nagle taka zmiana, i jezeli ktoś w tej chwili generuje 30 % dochodów firmy przez G i nagle musi się przestawic na to że czek dochodzi po 20 dniach to rzeczywiście zaczynają sie pocic ręce :)

Więc czasami wrzuczcie przy takich tematach na luz jeżeli ktoś uważa że ma napisac do G niech to robi, jezlei ktos jest cierpliwy jak K niech nie krtytykuje innych za niecierpliwość, i pozostańmy na trochę wyższym poziomie....