Skocz do zawartości

Kiedy można się spodziewać czeku?

sledzik1984

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

PORADA Jeśli nie otrzymałeś płatności za ostatni miesiąc do 25 danego miesiąca, proszę skontaktować się z nami używając Swojego adresu e-mail i dołaczyć szczegóły czeku Twojej płatności.

Jak nie patrzeć jeszcze 8 dni trzeba poczekać.

Za to lubię Poczte Polską:

Jak ma przyjść coś do zapłaty albo powiadomienie z Zusu czy Urzędu, że "bla bla bla" to idzie 1 dzień :D

panowie dajcie spokój odświeżać wątek zamiast go czytać - statystycznie czeki przychodzą 22-go.

WIęc do 25 nie ma co siać Paniki. I nie przychodzą kiedy indziej na Śląśk a kiedy indziej do Małopolski - po porstu google wysyła kilka dni i pojawiają się w różnym czasie w całym kraju a nawet świecie. W zesżłym miesiacu swój czek we wrocławiu dostełm o 7 dni poźniej niż inny znajomy więć nie ma o czym mówić.

poczekajcie do 25-tego :D!

mrtn: no nie wiem, skąd te statystyki masz. Ja statystycznie najpóźniej dostawałem czek około 12 :-)

Pierwszy raz spotkałem się z takim opóźnieniem, dlatego się dziwię. No, zobaczymy jutro, mam nadzieję, że w końcu dojdzie.

Pozdrawiam i zapraszam na stronę UnderPL.org:

https://www.underpl.org

bArT

Ja statystycznie najpóźniej dostawałem czek około 12 :-)

Zazwyczaj tak jest, że te same osoby dostają w podobnym czasie ... nie wiem jakaś kolejność na liście obowiązuje :-) !? mimo wszystko to jednak dodatkowy gigantyczny zarobek możliwość potrzymania naszych pieniędzy parę dni.

I tu nie chodzi o jakieś odsetki od kredytów tylko de facto przy stabilnej sytuacji tworzy się możliwość obracania sumą pieniedzy równą dwukrotnej wysokości wypłat dla uczestników adsense !.

Ja w końcu również się doczekałem (Lublin) :-)

Dotarł w piątek 20.01 po południu. Mam nadzieję, że kolejne będą jednak wcześniej przychodziły.

Najważniejsze, że w poniedziałek pieniążki będą już na moim koncie, hehe :-)

Pozdrawiam i zapraszam na stronę UnderPL.org:

https://www.underpl.org

bArT