Skocz do zawartości

Kiedy można się spodziewać czeku?

sledzik1984

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Zastanwia mnie jedna rzecz...

gdy nie ma mnie w odmu to kurier zostawia czek u sasiada... Ale jesli zostawi u sasiada którego nie lubie z wzajemnoscia to sasiad moze np. zniszczyc ten czek i wtedy co???

Mozna oksrazyc DHL w jakikolwiek sposób? Sasiada chyba nie mozna ruszyc wcale... bo sad to głupia i kosztowna sprawa :/

Pamietam z ekeidys jedna firmapo moim zlodzeniu po pol orku ze czek nie doszedł sprawdzila w historii ze czek nie zostal zrealizowany i zaplcila jecsze raz - czy to mozliwe w przypadku G?

Pozdrawiam

Videofilmowanie w Poznaniu i nie tylko

jescz raz pisze.

Kiedys pewna firma wktórej zarobilem minimum do wypłaty wysłałą mi czek. Czek nie doszedł do mnie. Czekalem i czekałem a po pol orku upomnialem sie o kaske. Odpislai ze rzecywiscie czek nie zostal zrelaizowany i tym ramzem przelali 100% kasy na moje konto bankowe w ramach rekompensaty . Ewentulany spozniony czek kazali zniszczyć :) CZeku oczywscie nie dolem do dzisaj 8) Oni byli bardzo w porzadku

P.S

Dostalem czek by DHL , tym razem osobiście

klimon, jak nie potrafisz pisać, to chociaż użyj Worda do poprawienia błędów.

sorry ale taki mma styl i nie przywaizuje uwagi do glupich literówek a wolabym zebys odniosl sie do zawartosci mertytorycznej mojego posta niz jakchs czeskich bledow ;)

POzdrawism

sorry ale taki mma styl i nie przywaizuje uwagi do glupich literówek a wolabym zebys odniosl sie do zawartosci mertytorycznej mojego posta niz jakchs czeskich bledow Wink

Słuchaj, ale trzeba mieć szacunek dla oczu innych ludzi. Nie każdy ma czas by móc 3 razy czytać posta, z którego niewiele można zrozumieć. Tu nie chodzi o 1 głupią literówkę, tylko o 10 literówek, na przestrzeni 3-4 linijek.

...

sorry ale taki mma styl i nie przywaizuje uwagi do glupich literówek a wolabym zebys odniosl sie do zawartosci mertytorycznej mojego posta niz jakchs czeskich bledow Wink

Słuchaj, ale trzeba mieć szacunek dla oczu innych ludzi. Nie każdy ma czas by móc 3 razy czytać posta, z którego niewiele można zrozumieć. Tu nie chodzi o 1 głupią literówkę, tylko o 10 literówek, na przestrzeni 3-4 linijek.

No to na tym forum bede musiał sie chyba dostosować :)ale jak widzisz dla mnie Twój post czyta sie duzo przyjemniej niz EDDY'ego ;) to tez jest cos ;] a te bledy wynikają z szybkosci pisania a jak wiemy ilosc nie musi isc w parze z jakoscia - dotąd mi to nie przeszkadzało ( na GG wszyscy kumają) Ale ogonków wszedzie stawiac sie chyba nie naucze juz nigdy :P

Bledy poprawione (w tym poscie) sprawa wyjasniona i mysle ze czas juz skonczyc ten off topic

Pozdrawiam

Dzisiaj doszedl czek za kwiecien.

Jeszcze pytanko , czek za marzec dalem do BZWBK 6.V ,do dzisiaj zadnego telefonu ( a podobno zalatwiaja w 4 tyg). Dostal juz ktos kase za ten miesiac z bzwbk, czyt tez mam sie tam przejsc...

U mnie czeku nie ma. Pewnie będzie jutro bo ostatnio jak wszyscy pisali, że już mają, u mnie był następnego dnia. Czek do WBK dałem 5 V, jeszcze nie dzwonili. Pierwszy mój czek dałem 19 IV, 21 V odbierałem kase więc pewnie WBK zadzwoni do nas w tym tygodniu.

• 4 tygodnie później...