Skocz do zawartości

Kiedy można się spodziewać czeku?

sledzik1984

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

grunt, ze wszyscy nie maja (jamesisko nie licze, on pije za dużo denaturatu ;) ) i pozostaje czekać. wiekszy problem jakby tu wszyscy podostawali a w mojej/twojej skrzynce pustki ;)

TAK?

a w zakladce raporty, wybierzcie sobie ostatni miesiac - lipiec.

Na ten czek oczekuje - poprzedni dostalem. Czyli za lipiec czekam na czeka, bo za czerwiec dostalem. Bo jest tam tez ten miesiac - sierpien, i ostatni miesiac- lipiec. Za oba nie mam czyli czekam za lipiec. Bo za czerwiec to juz mam w domu. Dostane za lipiec i heya do banku.

*** a z reszta. Za czerwiec otrzymalem.

ale ładnie i składnie i po polsku wyjaśniłeś :D

Nie mogłeś dostać czeku za lipiec, pomyśl przez chwilę...

Wejdź sobie w Moje konto, Kliknij na historia płatności i zobacz liczbę z Opisem "Przychody", zobacz na jej datę, zapewne końcówka miesiąca.

W tym przypadku 06-30. Potem TA SAMA liczba (jeśli przekroczyłeś 100 dolarów) pojawia się ok. 22 dni później z opisem "Płatność"

mógłbyś mi wytłumaczyć, po polsku, jakim cudem dostałeś czek za czerwiec, skoro dopiero 22 lipca go zatwierdzili ? A wysyłają po zatwierdzeniu. Może Ty się w czasie cofasz?

Chyba że uważasz, że 06-30 wiedzieli doskonale ile zarobisz w lipcu, i już tą kasę za lipiec zaksięgowali u Ciebie na koncie i tylko czekali żeby Ci wysłać :D Normalnie Wróżki!

To "sprawdzanie" w rzeczywistości oznacza podobno "czek" (błąd w tłumaczeniu) -> czyli oznacza że czek na daną kwotę został wysłany.

Ooo ku***, zaczyna dobrze brzmiec :-) Juz mi sie podoba 8)

Dzieki za sprostowanie...

uuu...no wiec ? jest juz czy nie

oj przestań jęczeć ;) jak będzie to pojawia sie z 2 strony postów 'już jest' :D nie ma co panikować.

Ok, szybkie pytanie, ile trwa status "sprawdzanie" (dni) ?

jak to juz radzio napisał to błąd w tłumaczeniu (brawo google, brawo =D> ). w tym miejscu powinno sie pojawić słowo cheque (czek), a ktoś 'mondry' pomyslał chyba, że tam jest check (sprawdzać) :D =D> :mrgreen:

uuu...no wiec ? jest juz czy nie

oj przestań jęczeć ;) jak będzie to pojawia sie z 2 strony postów 'już jest' ;) nie ma co panikować.

Ok, szybkie pytanie, ile trwa status "sprawdzanie" (dni) ?

jak to juz radzio napisał to błąd w tłumaczeniu (brawo google, brawo =D> ). w tym miejscu powinno sie pojawić słowo cheque (czek), a ktoś 'mondry' pomyslał chyba, że tam jest check (sprawdzać) :D =D> :mrgreen:

Ajj, co do #1 chyba sie pospieszyłes ;-) ale przypuszczam, iz system ostrzegania działa sprawnie :D

jacek ma mambe, lukasz ma mambe, jola ma mambe. mambe owocową mam i ja.

tfu, znaczy się czek znany tez pod nazwą 'cheque' lub 'sprawdzanie' :mrgreen: #-o

to będzie megawątek tego forum. powinien byc blokowany po pierwszych 5 potwierdzeniach i otwierany na poczatku nastepnego miesiąca :P

• 2 tygodnie później...