Skocz do zawartości

Kiedy można się spodziewać czeku?

sledzik1984

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 360
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

boze boze.. zwykłym. nie siejcie zametu. czeki poprzychodzily w zeszlym tygodniu. pieczatka na kopercie 27.10.2005.

100570[/snapback]

Powinno się wproawdzić zakaz pisania kiedy otrzymano czek nie wcześniej niż przed koncem nastepnego miesiaca, bo tak jak pisalem 2 strony wcześniej ponad 20 postow na temat

" boże gdzie mój czek..... :hello: "

Powinno się wproawdzić zakaz pisania kiedy otrzymano czek nie wcześniej niż przed koncem nastepnego miesiaca, bo tak jak pisalem 2 strony wcześniej ponad 20 postow na temat " boże gdzie mój czek..... :hello: "

Racja, w wolnej chwili przeczyszczę wątek ze śmieci

sprzed miesięcy.

Szy.

ja wogule uważam, za zbedny ten temat ... a to czemu ??

Bo przeważnie czeki dochodzą 3-4 każdego miesiąca (chyba, że wprowadzaja jakieś zmiany to trwa to dłużej przeważnie 15 dni )

Czeki wysyłane kurierem zawsze trafiaja na czas .... więc po cóż ten temat ??

Ludzie się tak zachowują jakby google mialo ich oszukać ...

Bo przeważnie czeki dochodzą 3-4 każdego miesiąca (chyba, że wprowadzaja jakieś zmiany to trwa to dłużej przeważnie 15 dni )

W tym miesiącu nie ma zmian i są opuźnienia w stosunku do poprzednich miesięcy.

Pozatym fajnie wiedzieć że ktoś dostał bo dzięki temu wiadomo że za jeden góre dwa dni ja też dostane.

Czeki wysyłane kurierem zawsze trafiaja na czas .... więc po cóż ten temat ??

Ale większość ma czeki wysyłane pocztą.

Ludzie się tak zachowują jakby google mialo ich oszukać ...

Dla niektórych to oczywiste https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=10799

a na koniec to myśle że ten temat jest po to aby nie powstawały dziesiątki innych o tym samym, czyli z pytaniami "Kiedy dostane czek ?"

Po usłyszeniu szczęknięcia skrzynki w mojej głowie zaświtała myśl isz " dziad z poczty w końcy przyniósł czekuś od Googla". Z nieśmiałą nadzieją zszedłem na dół by wrócić na górę " k.#.#wa, znowu nic".

Data na płatności 26ty a tu dalej nic. Są tu jeszcze jacyś towarzysze niedoli czy już większość z Was dostała czekusie?