Skocz do zawartości

bardzo niskie zarobki przy wysokich statach

XONIC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

suchy a powiedz mi kto bedzie sie chciał reklamowac na takich stronach ? chyba 14 letnia Ala co by chciała przeprowadzić mini kampanie adwords sponsoorowana przez dziadka/wujka/tate na kwote 20zł / 100000 kliknięć bo zrobiła strone o swoim kociaku albo o $ffoiMM $łiiTaŚnYM BloGaSkUUU ?

Może poważniejsze tematyki :-) ?tak na chlopski rozum :)

tak czytam i czytam te wypociny....

ehh ;-) grube rybki siedzą cicho :) bo i po co sie wychylać o zarobkach :rolleyes:

41 5klik 12,20% 58,16 US$ 2,38 US$

Przy czym te kliki miałem już przy 22 wejściach. i ctr był ~22%

Site w html, lay z darmowych templematek, 5 podstron, na subdomenie i 10-30 wejsc dziennie.

Zapewne nie jest to super wynik bo inni mają traffic 10-100x większy i te wyniki są tyle samo razy większe:) ot, taki przykład :rolleyes:

pozdrawiam.

;]

ehh ;-) grube rybki siedzą cicho biggrin.gif bo i po co sie wychylać o zarobkach smile.gif

Site w html, lay z darmowych templematek, 5 podstron, na subdomenie i 10-30 wejsc dziennie.

Zapewne nie jest to super wynik bo inni mają traffic 10-100x większy i te wyniki są tyle samo razy większe:) ot, taki przykład smile.gif

pozdrawiam.

;]

Właśnie... możesz podać adres www?

ehh ;-) grube rybki siedzą cicho biggrin.gif bo i po co sie wychylać o zarobkach smile.gif

Zapewne nie jest to super wynik bo inni mają traffic 10-100x większy i te wyniki są tyle samo razy większe:) ot, taki przykład smile.gif

pozdrawiam.

;]

coś mi się zdaje, że gdybyś miał 10-100x wiecej wejsc i 50-100 klików to też byś miał us$ 2,38 :)

Na początku wątku ktoś napisał, że jest za dużo wydawców w polskim ads w stosunku do reklamodawców i że może te niskie stawki mają zmniejszyć tą liczbę. Teraz połączmy to z wycofaniem w Polsce skierowania do Adsense :) Potwierdzenie teorii?

Wlasnie dokladnie taka sama zaleznosc zauwazylem rubisz :rolleyes:

Może kantują :rolleyes: Nie ma jak sprawdzić

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

sanctup, jak mówisz, że wyciągasz $30 na miesiąc to może sprzedaj mi ten skrypt wirtualnej giełdy na 10x Twojego miesięcznego zysku ;) - zrobisz interes życia, btw. tak z ciekawości zapytam ile kosztuje zlecenie napisania takiego skryptu? Kiedyś założyłem sobie subdomenę ze wstawkami notowań z money.pl były reklamy saxobanku, bankiera itp. ala stawki za klik marne, 2-6 centa, i ruch marny, zresztą wystarczy porównać najwiekszy portal rozrywkowy (NK 2 mld. odsłon) i najwiekszy portal biznesowy (bankier.pl - 30 mln.) różnica 60x - różnica w stawce 4x

w zyciu, dzis mam juz prawie 5$ zarabiam z invest24.pl +gra.invest24.pl +news.invest24.pl od kiedy ruszyla wirtulana gra gieldowa nie schodze ponizej 2$ dziennie :D a skrypt wirtlanej gieldy to jak rozmawialem z firmami to wyceniali mi srednio na 10-30 tyś w zaleznosci co ma miec.

Tak z ciekawości zapytam, sam go pisałeś, jak tak to ile godzin przy nim spędziłeś (200?)?

I tak $5 dziennie na inwestycję za 30k to marnie, zwłaszcze że dane giełdowe trzeba skądś pobierać, a jak służą do celów komercyjnych to trzeba słono za nie płacić, kiedyś pobierałem kursy walut ze strony NBP, ale przestałem (bo jak się wyświetla kursy walut z reklamami adsense to oczywiście to już jest komercja), a na webalizerze wszystko ładnie widac kto pobiera dane z ich serwera, i może by mi jeszcze serwis sądownie zabrali z ramach odszkodowania

xonic nie podaje adresów, bo i poco... każdy kto ma jaja i łeb na karku to na chłopski pomyślunek zrozumie które TEMATYKI są naprawdę dobrze opłacane

Rubisz, go**o prawda, tematyka nie jest dla dzieciaków, to nie filmiki z jutjub, cytaty, dowcipy, te site są na site anie na adsense...

Pozdrawiam

Rubisz, go**o prawda, tematyka nie jest dla dzieciaków, to nie filmiki z jutjub, cytaty, dowcipy, te site są na site anie na adsense...

No moja strona jest o tematyce prawnej. Przez długi czas miałem 20 kilka us$ dziennie dziś to marne kilka us$, liczba odwiedzin wzrosła, ctr na stałym poziomie, nawet reklamy treścią przypominają te co kiedyś.

Doszedłem do wniosku że filtry są przydatne (i opłacalne) dla osób które mają droższe reklamy...

Ci co mają reklamy po 1-2 centy nie mają się co łudzić filtrowaniem bo na tej liście to głównie reklamy po 1c...

Pozdrawiam

EDIT://

CYTAT("Fikas")

No moja strona jest o tematyce prawnej. Przez długi czas miałem 20 kilka us$ dziennie dziś to marne kilka us$, liczba odwiedzin wzrosła, ctr na stałym poziomie, nawet reklamy treścią przypominają te co kiedyś.

Jeśli mogę spytać jakie masz staty strony? i ile zarabiasz za klika?

U mnie to wygląda następująco:

tematyka sklepów internetowych - 0,06 US$ / klik

fundusze emerytalne - 0,14 US$ / klik

portal regionalny - 0,04 US$ / klik

tematyka giełdowa - 0,06 US$ / klik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności