Skocz do zawartości

bardzo niskie zarobki przy wysokich statach

XONIC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mozecie mi powiedzieć o co chodzi z takimi reklamami ja te które zajmują mi wszystkie jednostki reklamowe:

filmy-sport-erotyka.tv-znetsx.pl

filmy-sport-erotyka.tv-znetno.pl

filmy-sport-erotyka.tv-znetso.pl

Wiec nic dziwnego ze wiekszosc za 200 kliknieć ma 2 dolary...

regułamin

Tego typu reklamy często pojawiają się na stronach i to za nie są najmniejsze stawki, dlatego zgodnie z tym co piszę poprzednik radziłbym umieścić je w filtrze reklam konkurencyjnych. Tak samo zrób z reklamami niezgodnymi tematycznie ze stroną.

Ostatnio często można zobaczyć takie reklamy. Pojawiają się także w linkach sponsorowanych - przykładowo pod edukacyjną frazą wyskakują reklamy o odchudzaniu itd.

U mnie po dodaniu dużej liczby reklam do filtru zarobki znacznie się poprawiły.

Edit: dodawaj całe strony np. allegro.pl wtedy od razu zostaną dodane subdomeny z tej strony.

/drobny błąd

468x60.png

To nie jest tak, reklamy ads od pewnego czasu pokazuje wg preferencji użyszkodnia a nie treści strony, dlatego gdy pochodzimy po stronach o bankach i wejdziemy na stronę o odchudzaniu bedziemy mieli kredyty.

Ja jakoś tego nie zauważyłem behawioralna reklama to chyba jeszcze trochę

witam, dolaczam do dyskusji, tez musze sobie poplakac, od 22 lutego mam dramatyczny spadek zarobkow...

przykladowo 179 klikniec = 2,90 czyli wychodzi 0,01 w przyblizeniu a dokladnie z tysiecznymi to 0,016 ;)

ECPM spadł 3 krotnie i to nie jednego dnia tylko tak niski utrzymuje się od 5 dni.

branza strony powiedzmy 'rozrywkowa' + kilka dodatkowych mniejszych serwisów.

Czy tez macie taki zjazd zarobków na adsensie ?

I z czego to moze wynikać ?

To nie jest tak, reklamy ads od pewnego czasu pokazuje wg preferencji użyszkodnia a nie treści strony, dlatego gdy pochodzimy po stronach o bankach i wejdziemy na stronę o odchudzaniu bedziemy mieli kredyty.

Ja jakoś tego nie zauważyłem behawioralna reklama to chyba jeszcze trochę

az tak to moze nie, ale tematyka strony/haslo z ktorego gosc wchodzi, nabrala dosc istotnego znaczenia dla tresci reklamy na stronie docelowej (dla prezentacji reklamy).

phieh dalej narzekają jutubowe i gierkowo łonalnowe właściciele serwisów ;-)

ja tam kliki po 1,5$ ;-)

Pozdrawiam

Nie jest to serwis z filmikami lub gierkami.

A jaka jest kategoria Twojej strony, gdzie masz kliki po 1,5$ ?

Watpie, żeby polska strona dawała takie średnie zarobki za kliki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności