Skocz do zawartości

bardzo niskie zarobki przy wysokich statach

XONIC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
chyba dzieli kase jaka otrzymal na ilosc klikow :]

Tak też można, ale dzieląc kwotę przez ilość kliknięć nie otrzymasz najwyższej stawki za kliknięcie. Będziesz tylko wiedział, że największa stawka na tym kanale nie była niższa niż ten wynik, niż ta policzona średnia. Zatem można wtedy powiedzieć, że najlepszy klik wynosił co najmniej tyle co wyszło z podzielenia zarobków przez ilość kliknięć.

Tylko nie mówcie o jednym dniu z poprawą.

Ogólnie d..a dolar od listopada chyba z 20gr plecy a o stawkach za klik nie wspomnę.

U mnie zarobki 30% tego co było w listopadzie przy takiej samej klikalności i odfiltrowaniu tych wspaniałych telewizji i odchudzań

Mozna by zamieszczac adresy url do odfiltrowania + ogolna tematyke strony, ale taki test musi trwac conajmniej nieco ponad tydzien. Piszecie, ze odfiltrowaliscie 'x' strone-y i macie nawet kliki po 0.5$ i wiecej, ja bez odfiltrowywania tak mam co ktorys dzien i sadze rowniez, ze opieracie sie na wynikach z 2-3 dni, a to za krotko.

nie wiem czy to kolejny spadek w spadku, ale przy najmniej u mnie ostatni tydzien, w tym początek marca, to jedna wielka kpina nie warta świeczki :tancze:

wcześniej średnio było na 3 różnych tematycznie stronach po 4-6 centów za klika, a ostatni tydzień WSZĘDZIE na różnych tematykach mam po 0,0001 do 1 centa

oni myslą ze ludzie nie rzucą tego ich monopolu reklam płacąc za 100 klików 10 centów ?! nie no kpina z tym adsense......

Myśl i bogać się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności