Skocz do zawartości

bardzo niskie zarobki przy wysokich statach

XONIC

Rekomendowane odpowiedzi

Dziennie 5$ za 300 klików :crazy: Dla mnie wystarczy

U mnie podobnie, za 250-300 klików. Cały luty tak miałem, dziś coś tylko siadło, pousuwałem reklamy z mało popularnych podstron w razie czego..

Panowie to by się zgadzało z tymi stawkami.

Mam tylko nadzieję, że im więcej klików tym więcej $ a nie im więcej klików tym tyle samo $ (?)

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ehh, co zrobić. Trzeba sie cieszyć ze mimo to i tak zarabiamy.

marudy jedne!

No nie wiem czy tez bys tak mowil jak bys mial przykladowo dzisiaj:

50 klikniec - okolo 20c (stawka mniej niz polowa centa za klik!)

A gdy nalozylem filtry przedstawione przez poprzednikow w tym temacie, google poprostu od kilku dni zaczelo mi wyswietlac tylko reklamy charytatywne i mam dziennie zarobki nie przekraczajace 10c - a w identycznej lokalizacji jeszcze pol roku temu reklama zarabiala nawet do 6-7 USD dziennie.

I tak oto, jak jeszcze rok czy pol roku temu dziennie zarabialem przy o wiele gorszej ogladalnosci 10-15 USD, a dzisiaj wyciagniecie 3-4 USD przy kilku krotnie wiekszej ogladalnosci jest wynikiem rewelacyjnym.

:):):angry:

Poprostu rece opadaja... mam wrazenie ze AdSens zamiast sie rozwijac chyli sie ku upadkowi ;/

A gdy nalozylem filtry przedstawione przez poprzednikow w tym temacie, google poprostu od kilku dni zaczelo mi wyswietlac tylko reklamy charytatywne

To nie Adsense nas karmi tylko reklamodawcy.

Widać reklamodawcy w Twojej tematyce zrobili się ubożsi i takie cuda się dzieją.

Kliki da się nadrobić zmiana tematyki naszych serwisów ale co z dolarem :).

Ciekawe kiedy będzie temat: dolar poniżej 2złotych....

To nie Adsense nas karmi tylko reklamodawcy.

Widać reklamodawcy w Twojej tematyce zrobili się ubożsi i takie cuda się dzieją.

Tak, tylko AdSens tym zarzadza. Sa reklamy ktore maja po kilkanascie centow, a czasami kilkadziesiat za tzw. klik, a bywa tez czesto ze dostaje sie pol centa. Bdac powaznym AdSense powinna wprowadzic jakas minimalna stawke np. cent za klik, bo sytuacja w ktorej reklamy sie wyswietlaja, ludzie wchodza a dostaje sie za to ZŁAMANEGO CENTA na pół, albo nic - śmiało mógłbym nazwać już złodziejstwem czy oszustwem.

Kliki da się nadrobić zmiana tematyki naszych serwisów ale co z dolarem :).

Nikt poważny pozycjonujący strone od roku, pracujacy nad nią wiele lat czy miesiący - nie zmieni tematyki strony. Jak prowadzisz strone o sandałach i jest ona w czołówce to nie zrobisz z niej strony o adidaskach na chwilowe potrzeby AdSensa!

Ciekawe kiedy będzie temat: dolar poniżej 2złotych....

Prędzej czy później do tego dojdzie, dlatego przy tej polityce AdSensu - nie widze sensu istnienia tego wymysłu Googla - za kilka lat, kiedy będziemy dostawac około grosza za tzw. klik :)

a kto każe Ci zmieniać tematykę STRONY ? skoro strona jest wypozycjonowana to pomyśl jak inaczej zarabiać na niej (rezygnująć z AS lub AS jako dodatek) a nie zmieniaj tematyki strony, toż to nonsenZ :)

Ok, więc zamieszcze maly przykład z innych stron:

1 373 - 7 - 0,51% - 0,04 US$ - Strona z Grami

1 211 - 10 - 0,83% - 0,05 US$ - Strona GSM (telefonia)

45 - 1 - 2,22% - 0,00 US$ - Strona z filmikami, świetny przykład na to jak google okrada wystawców płacąć im 0,00$ za klik.

Jak widać tematyka tamtyką, ale stawki od jakiegoś czasu zrobiły się żenujące w wielu tematykach.

Z takimi stawkami, aby coś zarobić musiałbym chyba mieć oglądalność jak nasza-klasa ;/

A więc panowie którzy się w postach powyżej chwalą, iż dostaja za 10 klików prawie dolca, jaką wy tematyke stron prowadzicie, bo u mnie od miesiący na wielu różnych serwisach takie coś jest nie mozliwe... ?

Ok, więc zamieszcze maly przykład z innych stron:

1 373 - 7 - 0,51% - 0,04 US$ - Strona z Grami

1 211 - 10 - 0,83% - 0,05 US$ - Strona GSM (telefonia)

45 - 1 - 2,22% - 0,00 US$ - Strona z filmikami, świetny przykład na to jak google okrada wystawców płacąć im 0,00$ za klik.

Jak widać tematyka tamtyką, ale stawki od jakiegoś czasu zrobiły się żenujące w wielu tematykach.

Z takimi stawkami, aby coś zarobić musiałbym chyba mieć oglądalność jak nasza-klasa ;/

A więc panowie którzy się w postach powyżej chwalą, iż dostaja za 10 klików prawie dolca, jaką wy tematyke stron prowadzicie, bo u mnie od miesiący na wielu różnych serwisach takie coś jest nie mozliwe... ?

2 724 - 42 - 1,54% - 3,40 US$

:)

Mogę potwierdzić że strony gdzie płacą średnio 10 centów i więcej się zdarzają ale raz jest gorzej raz lepiej, ja czasami miałem nawet średnią 20-30 centów, ale tak się nie da jak się mam pełno reklam na wszystkich podstronach. Tu trzeba pomyśleć nad umiejscowieniem i ilością reklam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności