Skocz do zawartości

bardzo niskie zarobki przy wysokich statach

XONIC

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie na jednej stronie w lutym średnio za klik 0,054 centa przy CTR=3,34% więc nie jest tak źle :D tylko jeszcze nad zwiększeniem odwiedzalności pracuję :) i nad stronami o podobnej tematyce ;) zdarzają się na tej stronie kliki za 20 i 30 centów te po 1 cent są w zdecydowanej mniejszości. Jak już wiele razy pisano nie spodziewajcie się jakiś kosmicznych stawek na stronkach z grami czy youtubowymi filmikami...

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

U mnie przy wysokich statystykach było naprawdę słabo przez ostatnie 3 miesiące - zdecydowałem się na radykalne kroki i zrezygnowałem z Google AdSense na rzecz innego systemu. Po kilku tygodniach testowania jestem zadowolony - zarobki o niebo lepsze :jezyk1:

U mnie przy wysokich statystykach było naprawdę słabo przez ostatnie 3 miesiące - zdecydowałem się na radykalne kroki i zrezygnowałem z Google AdSense na rzecz innego systemu. Po kilku tygodniach testowania jestem zadowolony - zarobki o niebo lepsze :jezyk1:

jaki to system?

jak miał za 11 klików 3,33 dolca to jestem na 99,999% pewien że nie zechce się podzielić adresem swojej stronki :]

może chociaż tematykę powie jednak :(

wg mnie mimo takiego obrotu sprawy i tak adsense jest najlepsze...

choć może skusze się na przetestowanie polskich systemów reklamy kontekstowej za jakiś czas.

125x125_2.jpg

jak miał za 11 klików 3,33 dolca to jestem na 99,999% pewien że nie zechce się podzielić adresem swojej stronki :]

może chociaż tematykę powie jednak :(

Skoro tak, to nie wiem po sie on udziela na tym forum - nie wnoszac nic do tematu nowego, po za wychwalaniem sie jakimis kosmicznymi stawkami wyssanymi z palca.

...choć może skusze się na przetestowanie polskich systemów reklamy kontekstowej za jakiś czas.

Polskie systemy nie sa zle AK czy OK maja w miare przyzwoite i przewidywalne stawki.

Niestety ich duzym minusem jest brak wielu formatow reklam ktore sa dostepne w AS.

Choc trzeba powiedziec ze AK ostatnio sie dynamicznie rozwija - wprowadzil nowe ciekawe formaty i nowe style reklam.

Sa tez rozne inne ciekawe programy partnerskie, calkiem dobrze placace np. CENEO po 10 gr za tzw. klik - ale uwaga, bo sie u nich nacialem juz na to ze gdy twoje zarobki beda przekraczac 200-300zl miesiecznie, dostaniesz maila ze obnizają ci prog do 5 gr, poniewaz twoje przekierunkowania sa nie efektywne. I tak oto bedziesz zarabiac juz o polowe mniej.

Mimo wszystko bardzo zal mi sie rozstawac z google, pamietajac czasy kiedy naprawde mozna bylo u nich dorobic... :)

Ja odfiltrowałem wszystkie stronki jakie mi się pojawiały w głównej jednostce (zostawiłem tylko te z bankami i jakies tam bardziej logiczne:P) .

Tematyka strony to gsm więc wyświetlały mi się tam różne syfy od tapet za zeta po odchudzanie (reklamy z odchudzaniem to chyba szczególnie mało płatne ).

Efekty po 2 dniach od odfiltrowania:

kliknięć ponad 2x mniej

zarobek 4x co przed filtrem (czyli wrócił do poziomu przed kryzysem)

Więc chyba warto bardziej mieć słabo klikalne i wartościowe reklamy niż bardzo dobrze klikalne syfy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności