Skocz do zawartości

bardzo niskie zarobki przy wysokich statach

XONIC

Rekomendowane odpowiedzi

Problemy z taką listą są dwa:

1. Jak zapobiec jej spamowaniu? Można niby zrobić tak, że dopiero ileś tam zgłoszeń spowoduje dodanie danej domeny do spamlisty ale takie mechanizmy zawsze można obejść.

2. Jak sprawdzić ile kosztuje reklama nie klikając w link? Googiel mógłby się odwdzięczyć masowymi banami.

EDIT: Może w weekend coś się wymyśli.

Ad1. Dlaczego spamowaniu? Nie każdy musi mieć możliwość dodawania do tej listy :-) Gdyby każdy mógł dodawać zbyt łatwo było by manipulować taką listą.

Ad2. Myślę, że każdy widzi które reklamy przynoszą mu mizerne zyski. Są do tego podobno nawet jakieś narzędzia :D a nawet da się to ocenić po odpowiednio rozłożonych kanałach i przyglądaniu się temu co się najczęściej wyświetla.

Pozdrawiam.

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Listra otwarta dla ludzi przeglądających, zaś zamknięta dla dodających :D Najlepiej aby konta otrzymały osoby, które mają konta na PiO i powyżej iluś tam postów.. :) Kto się podejmie napisaniu/znalezieniu jakiegoś prostego skryptu?

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

Co z tą listą ? kiedyś miałem sporą i nic to nie dało.

Spróbowałbym jeszcze raz - bo 250 klików i 5-8 $, branża średnia

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

a tam mam za 40-60 klikow okolo 5$ wiec widze ze nie jest tak zle

tam to znaczy gdzie ? - masz branże finansową ? bo 40-60 i 5$ to już ładnie.

Kiedyś pisałem do pomocy Adsense - z człowiekiem i pytałem czy konto nie zotało przypadkiem wrzucone do wora "MFA" ale nie odniósł się się do tego. Nic o tym nie napisał.Czyli nie wiem czy jest cuś takiego czy nie

Pozycjonowanie i reklama Reklamedia.pl - Pozycjonowanie - Reklamy Porady, opinie, newsy i przemyślenia o SEO. Zapraszam

a tam mam za 40-60 klikow okolo 5$ wiec widze ze nie jest tak zle

tam to znaczy gdzie ? - masz branże finansową ? bo 40-60 i 5$ to już ładnie.

Kiedyś pisałem do pomocy Adsense - z człowiekiem i pytałem czy konto nie zotało przypadkiem wrzucone do wora "MFA" ale nie odniósł się się do tego. Nic o tym nie napisał.Czyli nie wiem czy jest cuś takiego czy nie

jest to portal o tematyce kulturystyka i fitness. dziennie okolo 1500 UU

moge CI akurat dac przyklad z dnia dzisiejszego do godzine teraz czyli 15.45

Kliknięć: 21

Razem dochody 3,51 US$

@joketown, na początek spokojnie możesz poeksperymentować z wywaleniem interii i widelca. Lista tu podana na poprzedniej stronie też jest niezła. Po odfiltrowaniu tych badziewi zarobki wzrosły mi x2. CTR Ci może przez chwilę spaść zanim reklamy się ładnie dostosują ale na dłuższą metę to się opłaca.

Apropos stronki z listą nad którą tu jest dyskusja. A nie można tego na jakiś blog wrzucić? Wiem, będzie tak trochę niechlujnie ale na początek zamiast tylko klikać na forum.....

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

@joketown, na początek spokojnie możesz poeksperymentować z wywaleniem interii i widelca. Lista tu podana na poprzedniej stronie też jest niezła. Po odfiltrowaniu tych badziewi zarobki wzrosły mi x2. CTR Ci może przez chwilę spaść zanim reklamy się ładnie dostosują ale na dłuższą metę to się opłaca.

Dzięki za radę, sprawdzę to :) (nad widelcem się już wcześniej zastanawiałem, ale Interia taka lipa?)

Apropos stronki z listą nad którą tu jest dyskusja. A nie można tego na jakiś blog wrzucić? Wiem, będzie tak trochę niechlujnie ale na początek zamiast tylko klikać na forum.....

mam pytanko zeby odfiltrowac te reklamy wystarczy dac do "Filtr reklam konkurencyjnych "??

AdSense nie jest mimo wszystko tak złe, wystarczy spojrzeć że skoro zarządom tak gigantycznych stron jak np. 70.000.000 dziennie nasza-klasa.pl nadal sie opłaca ich bardziej od agencji, mają 95% reklam tylko z AdSense powpychanych gdzie sie da, w 3-4 miejsca na stronie.

jest też ciągle używane na sciaga.pl czy tez swistak.pl

można też dodać że bardzo często są rotacyjnie na innych potentatach gratka.pl czy fotka.pl

Myśl i bogać się

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności