Skocz do zawartości

bardzo niskie zarobki przy wysokich statach

XONIC

Rekomendowane odpowiedzi

poldek, eCPM to masz tragedia po prostu...

Co to za tematyka? Śmieszne Filmiki, Darmowe MP3 czy Gry Online albo inne Tapety??

BTW, ostatnio i mniej klików tym więcej zarabiam <skołowany>

edit:

ekhmmm... jakoś tak nie spojrzałem że mnie forum na 27 stronę wrzuciło zamiast na koniec topicu i tak odpisałem ni w trąbkę ni w bombkę (coś z bazą nie halo?)

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Twoje nieprzeczytane posty zaczynały się zapewne od strony nr. 27 :D

Ja pozycjonowanie traktuję jako hobby - więc i tak nie jest dla mnie ważne ile za klik.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Ja pozycjonowanie traktuję jako hobby - więc i tak nie jest dla mnie ważne ile za klik.

Ja też :)

Ale do tematu, w sumie mogę powiedzieć że mi się ostatnio zarobki potroiły, dawniej dostawałem koło 2c, teraz dla przykładu: 11 - 0,87$, 1 - 0,77$, 5 - 0,53$. Inna sprawa, że frazy to "niszówki" , nie obstawione przez pozycjonerów :) Także zamiast być stratny na tym hobby, to zostaje mi na fajki i chipsy :)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

...

ale czy to nie idealna sytuacja w której wykonujesz swoje hobby i dostajesz za to kaske albo nawet się z niego utrzymujesz? :P wtedy to już prawdziwa bajka... tego Wam wszystkim jak i sobie życzę ;)

a stawki zależy od dnia u mnie ;) jednego dnia kliki marne a drugiego pięcio czy dziesięcio krotnie wyższe niż poprzedniego.

25 centów za 1 klika..... to tak piękne że dla nas aż niewiarygodne :soczek:

masz tematyke bankową ? czy jakąś dobrą angielską strone ?

Patrz stopka. Jak widać o inwestowaniu, wiec pewnie to dlatego. Przy czym oczywiscie stary numer googla pierwsze 10 USD

jakos szybciej poszlo a stawki za klik dochodzily do 1USD:) Czyli ktos nas robi w jajo. Zeby bylo ciekawie to z Adsensa w sumie sa grosze w porownaniu do Zanoxa no ale tam ciezko znalesc cos pod swoja strone

Panie i Panowie narzekający na niskie stawki za klika, powiedzcie mi taką rzecz, jak przeglądacie swoje statystyki w G. analytics to w "slowa kluczowe" co widzicie na 1. pozycji? Takie słowo w nawiasach? Mi od ost. miesiąca takie coś się zaczelo pojawiać i mam średniomiesięczną stawkę za klik c0.60 (a traffic z zachodu stanowi jedynie 40% ruchu). Niech tylko wypowiedzą się ci co mają "tragiczne" stawki, bo ci co wyciągają grubszą kasę z adsense, na pewno wiedzą o co chodzi.

EDIT: takie coś dostają "elitarne strony", wystarczy że mają b. unikatowy tekst i nie potrzebują linków żeby być na szczytach wyszukiwarek

taka ciekawostka, którą zauważyłem korzystając z adwords, reklama w sieci partnerskiej jest nawet 10x tańsza od reklamy w wyszukiwarce, prawdopodobnie strony które mają traffic o którym wcześniej wspomniałem, mają wyższe stawki, takie jak w wyszukiwarce, google po prostu dzieli strony na lepsze i gorsze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności