Skocz do zawartości

bardzo niskie zarobki przy wysokich statach

XONIC

Rekomendowane odpowiedzi

1zł za 1000v daje i tak np. za styczeń 2mln zł zysku...... mają na zmiane z AdSense, a tam też wiecej niz 1zł za 1000v wychodzi wiec 2mld odslon / 1zl = 2.000.000 PLN na miesiąc... dużo lepiej niz sądziłem :) dlatego są już wyceniani na 156mln PLN

ciekawe kiedy ich szczyt w koncu sie skonczy :)

bedzie z nimi to samo co z amerykanskimi portalami tego typu

jest bum na to po roku wszystko upada i tyle

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pamietajcie nie liczy sie tylko klikalnosc wrecz ona ma najmniejsze znaczenie dla duzych firm, liczy budowanie marki, tak jak w reklamach telewizyjnych po obejrzeniu takowej nie wtajesz z wyra i idziesz do sklepu kupic persil bo dobrze pierze biale kolory tylko to robisz po jakims czasie w sklepie jak zapamietasz ze gdzies kiedys widziales taka reklame, podobnie jest tutaj

No to faktycznie ich jedyny plus dla reklamodawcy. Reklam Adwords płatnych za klika jednak bym tam nie dawał.

A ja myslalem ze jestem poszkodowany klikami 0,02 $ a tu jeszcze lepiej macie ...

Eh do cholery jasnej kiedy skoncza sie te szajsowne reklamy z darmowa tv,jakies szajsowne zapleczowki w Adwords!!.ja mimo tych fatalnych klikow nadal bede budowac portale pod Adsa .

wierze ze sytuacja sie poprawi.

A ja myslalem ze jestem poszkodowany klikami 0,02 $ a tu jeszcze lepiej macie ...

Eh do cholery jasnej kiedy skoncza sie te szajsowne reklamy z darmowa tv,jakies szajsowne zapleczowki w Adwords!!.ja mimo tych fatalnych klikow nadal bede budowac portale pod Adsa .

wierze ze sytuacja sie poprawi.

taaak właśnie... ta zapleczówka z tv przez net - nie nadążam tych domen do filtra dodawać echh...

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Heh. Wczoraj za 6 klików na jednym banerze dostałem 0 centów...

Też tak mam ostatnio, szlag człowieka trafia. Nie wiem jak dla mnie to jest okradanie wydawców.

Mejbi jakaś petycja ?

W kupie siła ;) Może coś w końcu do nich dotrze, że nie tylko trzeba dbać o reklamodawców, ale też o wydawców. Szkoda, że ten onet ma mniejsze CTRy.

Szczególnie mam takie liche kliki poniżej 0,01 na banerze z jakimś programem do przerabiania zdjęć na haft krzyżykowy, ale ctr się mocno podniósł, nie wiem czy to blokować dziadostwo. Jeszcze podejrzewam o tragiczne stawki jakiś biust cichopek i skąpiec i inne porównywarki ceneo allegro też. Blokować to? Niby ten system powinien dobierać wg stawki, ale z tego co niektórzy piszą to mu to nie wychodzi.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

W poradniku, ktory kiedys kupilem za 100 $ pisalo, zeby ustawic konto na tylko tekstowe, nie wiem, ja mam tylko tekstowe ale stawki i tak denne cos ostatnio smile.gif

Sprzedawca poradnika nie przewidzial ze google da masę darmowych kuponow adwords i oleje totalnie polskich wydawców ;).

Uwazam ze bedzie lepiej.Kiedy?Nie wiem :(.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności