Skocz do zawartości

bardzo niskie zarobki przy wysokich statach

XONIC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 525
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ja od poczatku 2008 roku za 176 klikniec zarobilem dokladnie 30,18 US$ dzis za 8 klikniec dostalem 3,2 $

.....

Wasz problem dotyczacy biedakow mnie praktycznie nie dotyczy bo nigdy nie mam reklam od allegro, ceneo i

...

pozdrawiam

Fakt, Ty nie masz problemu z biedakami, masz za to problem z 'bogaczami' ..... widać to po tym co napisałeś 30 dolców miesięcznie............

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Ja od poczatku 2008 roku za 176 klikniec zarobilem dokladnie 30,18 US$ dzis za 8 klikniec dostalem 3,2 $

.....

Wasz problem dotyczacy biedakow mnie praktycznie nie dotyczy bo nigdy nie mam reklam od allegro, ceneo i

...

pozdrawiam

Fakt, Ty nie masz problemu z biedakami, masz za to problem z 'bogaczami' ..... widać to po tym co napisałeś 30 dolców miesięcznie............

M

ale w sumie na jedno wychodzi Wy macie strony co maja po kilka tysięcy unikow dziennie ale mniej platne reklamy ja mam ok 700 uu dziennie ale za to bardziej szczodrych reklamodawcow

Ostrzeżenie za cytowanie

Irek

uff myslalem ze to ja jestem jakis inny.. no to teraz wam powiem - do konca grudnia - dokladnie do 31 mialem klikalnosc na poziomie 300-400 i zarobki 8-10$ (srednia w grudniu 8,63). Nadszedl 1 stycznia dokladnie i zarobki o polowe mniejsze! przy 350-450 klikach mam 4-5$! (srednia w styczniu 4,68$) i tak dzien w dzien wraz z 1 stycznia 2008!

jest klapa.. wczoraj 379 klikow - 4,68$ .. w grudniu byloby ok 9-10..

co z tym robic? zalozylem juz filtr wg stronek ktore podaliscie.

Ogolnie mam wrazenie ze AS nie lubi polakow jako reklamobiorcow..

Dziwi Cie to?!

My dla odmiany zlecalismy reklame - i po trzech tygodniach szlag czlowieka trafial. Sami cwaniacy wszedzie, mierniutkie serwisiki z przypadkowymi odwiedzajacymi klikajacymi w oszukane reklamy zrobione jak menu, zeby tylko kliknac, ktorzy po kliknieciu w reklame od razu wychodzili ze strony i nawet jej nie ogladali, tylko wracali z powrotem - to sie w ogole nie oplaca.

Sami podcieliscie galaz na ktorej siedzieliscie.

Dobrze wam tak.

PS. Jak wszedzie, sa wyjatki oczywiscie.

Dziwi Cie to?!

My dla odmiany zlecalismy reklame - i po trzech tygodniach szlag czlowieka trafial. Sami cwaniacy wszedzie, mierniutkie serwisiki z przypadkowymi odwiedzajacymi klikajacymi w oszukane reklamy zrobione jak menu, zeby tylko kliknac, ktorzy po kliknieciu w reklame od razu wychodzili ze strony i nawet jej nie ogladali, tylko wracali z powrotem - to sie w ogole nie oplaca.

Sami podcieliscie galaz na ktorej siedzieliscie.

Dobrze wam tak.

PS. Jak wszedzie, sa wyjatki oczywiscie.

Przykre.. moze była zle skonstruowana?

Ja oprocz wyswietlania takze zlecam i nie narzekam :)

Poza tym widzisz.. reklama to nie tylko kasa, jak juz ktoś wcześniej wspomnial - buduje świadomość marki a to jest tez istotne.

Zaraz zaraz. Chciesz powiedzieć, że z dziennych 379 klików miałeś niecałem 5$ ?

Trzeba filtrować. To nie Karitas-Polska, żeby reklamy za centa wyświetlać. Jaką masz tematykę strony?

PS. A tak na marginesie, jakim programem monitorować kliknięcia, łącznie z ceną za klik?

uff myslalem ze to ja jestem jakis inny.. no to teraz wam powiem - do konca grudnia - dokladnie do 31 mialem klikalnosc na poziomie 300-400 i zarobki 8-10$ (srednia w grudniu 8,63). Nadszedl 1 stycznia dokladnie i zarobki o polowe mniejsze! przy 350-450 klikach mam 4-5$! (srednia w styczniu 4,68$) i tak dzien w dzien wraz z 1 stycznia 2008!

co z tym robic? zalozylem juz filtr wg stronek ktore podaliscie.

Mnie to wygląda na smart pricing, 3-4 dolce to powinieneś mieć spokojnie za max 100 klików nawet w tej tematyce do której masz linki w stopce.

Co do tego filtra, to ja bym się nie sugerował tak do końca wszystkimi domenami które tu do odfiltrowania padły. Może u Ciebie akurat powinieneś odfiltrować coś innego?

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

@Stick: tematyke mam taką nieciekawą w sumie.

Jesli chodzi o filtr to zalozylem, zobaczymy.. jedno mnie zastanawia - czy domena ktora reklamuje sie u mnie od zawsze jest korzystna czy nie ;) karaokestorm.com reklamuje sie u mnie caly czas, tak samo jak dada.net/free music itp.

i nie moge dojsc czy to DZIEKI NIM mam kase w ogole, czy PRZEZ NICH jej nie mam :D

Witam

Ktoś wie lub przypuszcza czy porównywarki cen płacą za emisję reklam dużo czy mało? Może na tej samej zasadzie co Allegro?

np. ceneo, płaci 10gr/klik

Ale to mówimy o kampaniach przez TD? Czy jest inna droga bo ja nie w temacie?

(sorry za ot)

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności