Skocz do zawartości

potrzeba site

patro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Macie jakieś pomysły na duzy site na stronach? Nie chodzi mi o jakies smietniki tylko o jakaś dobrą metodę która będzie powiększać site, miałem qlweb'a ale słabo sie indeksuje. Kiedyś na PiO czytałem o skrypcie który generował jakieś tam subdomeny i było troche site z tego, wiem ze to co napisałem jest zawiłe ale nie wiem jak inaczej wyrazić moją myśl :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

W generowanie duzych ilosci subdomen sie nie baw - Google interesuje sie mocno czyms co ma powyzej 10k podstron i nie jest to 10k stron ladnego, pisanego przez zywych ludzi tekstu :) Nabierzesz za duzy site i spadnie do 0 bo poleci ban :)

Katalogi, mimo ze to plaga 21wieku chyba sa najlepszym rozwiazaniem bo najmniej banuja ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Nie chodzi mi o jakies smietniki tylko o jakaś dobrą metodę która będzie powiększać site, miałem qlweb'a ale słabo sie indeksuje. Kiedyś na PiO czytałem o skrypcie który generował jakieś tam subdomeny i było troche site z tego, wiem ze to co napisałem jest zawiłe ale nie wiem jak inaczej wyrazić moją myśl ;)

Był taki temat na tym forum o tym zeby czasami powstrzymać się od zbędnych uwag i poparłem ten punkt widzenia. Pozdrawiam

Dziękuję kila ;)

A teraz na poważnie. Jeśli szukasz gotowych rozwiązań to będą one skuteczne tylko przez jakiś czas i tak jak napisał intruder polecą zaraz po tym jak staną się zbyt popularne. Dlatego autorskimi pomysłami nikt nie chce się dzielić i nie ma w tym nic złego. Po prostu autorski pomysł kiedy staje się ogólnie dostępny przestaje działać, lecą bany itp.

Zatem albo poprzestaniesz na autoblogach, katalogach itp. albo pokombinujesz i zainwestujesz w jakieś swoje nowe rozwiązania.

@Dok Kichot odrobineczkę grzeczniej proszę :) Są takie badania, które wykazały, że tekst czytany z monitora, szczególnie po dłuższym czytaniu odbierany jest jako znacznie agresywniejszy niż jest w rzeczywistości cz było to intencją autora - miejmy to na uwadze :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności