Skocz do zawartości

Home.pl - Domeny po 0.90 zł

Nesck

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałby kupić kilka domen w promocji Home.pl "Siejemy zgroszenie", gdzie .pl jest za 90gr.

Czytałem regulamin, ale głupio się przyznać, mało zrozumiałem i nasuwa mi się kilka pytań.

Czy będe musiał te domeny przedłużyć (za ile)? Czy będe mógł za darmo je przetransferować?

Z góry dziękuję za odpowiedzi :P

"Myśl, myśl, myśl..."- Kubuś Puchatek

Co za trudnosci w rozumieniu regulaminu Home? Rzadko kiedy firma hostingowa ma tak konkretne i dobrze napisane regulaminy. Jak chcesz naprawde nic nie rozumiec, polecam Domeny.pl :P

A teraz:

1. Domeny za 0,90 NIE MUSISZ przedluzac na kolejny rok.

2. Domeny za 0,90 NIE MOZESZ przeniesc w ciagu pierwszego roku, CHYBA ZE poniesiesz oplate za nastepny okres rozliczeniowy, czyli zaplacisz 100 zlotych netto.

3. Jesli CHCESZ kupic domene ktora bedziesz mogl wytransferowac z Home w ciagu 1 roku bez dodatkowych oplat ani konsekwencji, zrezygnuj z promocji i kup domene za 9,90 zamiast 0,90.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności