Skocz do zawartości

ile maksymalnie punktów z e-weblinka na nową domenę?

lojtas

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam nową domenę (1 miesiąc i 10 linków w Y), którą muszę jak najszybciej wypozycjonować. Muszę się spieszyć bo sezon już sie zaczął i nie potrwa długo:(

Zamierzam przywalić e-weblinkiem i tutaj pojawia się pytanie. Ile mogę dać maksymalnie punktów, zeby nie złapać filtra? Chodzi mi naprawdę o graniczna wartość. Spaleniem domeny sie nie przejmuję, kupię nową jakby co (a może nawet zacznę z kilkoma od razu.).

Na pewno sporo z Was robiło takie testy. Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

szybkość i pozycjonowanie to raczej nie idą w parze.

Zrób tak jak mówi mmarek walnij jak najwięcej pkt masz. To wtedy może Cię wybije przynajmniej na pewien okres wysoko i chwilę się utrzymasz zanim poleci ban.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Się rozpędziłem miało być filtr, ale niektóre filtry działają w sumie jak bany. Już kilka razy miałem tak, że za przyładowanie punktami strona wylatywała na każde możliwe hasło wyszukiwania na ostatnie miejsce.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności