Skocz do zawartości

Czy warto kupić taki link?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Czy warto kupić te linki? Czy 11 mln podstron z wikipedii to dobry pomysł? :/ https://allegro.pl/item295406640_11_mln_pod...a_pozycja_.html

I jeszcze jedno: chcę zmienić tytuł mojego forum z "Forum gry" na "Forum o grach" i dodatkowo zmienić meta-tagi. Czy mogę zrobić to "w sekundę" bez żadnych konsekwencji, czy taka nagła zmiana się Google nie spodoba?

Meta tagi możesz zmienić od razu, bo jak inaczej chcesz to zmieniać - po jednej literce dziennie :P Tylko musisz się liczyć z przynajmniej chwilowymi zawirowaniami w wynikach po zmianie meta.

Co do linku to nie warto. Po pierwsze to trzeba zacząć od tego, że on wcale nie ma zaindeksowanych 11mln stron tylko 10k z tej encyklopedii.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Co do linku to nie warto. Po pierwsze to trzeba zacząć od tego, że on wcale nie ma zaindeksowanych 11mln stron tylko 10k z tej encyklopedii.

Z czego 745 jest w głównym indeksie, a reszta w uzupełniającym:) To zwykły słaby śmietnik, na pewno będzie z tego spory trafilk ;) - 1 - jak właściciel wiki wejdzie sprawdzić, czy link działa.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności