Skocz do zawartości

Nowi moderatorzy

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
bo to co wyprawia moderator IREK jest skandaliczne i jednostronny punkt patrzenia przez własne urazy z przeszłości:

Weź ty się opamiętaj. Z tego co widzę to zdecydowanie nie wiesz o czym piszesz usiłujesz wykreować się na kogoś ala szook (bez obrazy dla szooka ;-) ) jednak ci to nie wychodzi (brak wiedzy/doświadczenia?)

Czy niektórzy muszą na siłę pchać i szukać "pseudosławy"?

Może pio od 18 lat?

Ile wypiłeś?

Pozdro

• 6 miesięcy temu...

Może i nie podoba się wam to co napisał sylverand, ale ja po drugim, moim zdaniem dziwnym ostrzeżeniu od Irka przestałem odzywać się na forum wogóle i tak już zostanie (poza tym wyjątkowym postem). Mnie osobiście zniechęcił i to konkretnie. Pozdrawiam. Idę znów milczeć.

P.S. Możecie mi też dać odpoczynek bo i tak się nie bedę odzywać ;)

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

No niestety ale czasem ostrzeżenia są bez sensu jakby się adminom nudziło najzwyczajniej. Ostatnio dostałem ostrzeżenie za proste pytanie do właściciela hekko w temacie hekko.pl za niezgodne z tematem. Paranoja. Zamiast tworzyć nowych adminów zacznijcie ich wymieniać bo to żenada na maksa

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

może i nie znaczy ale irytuje lekko

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności