Skocz do zawartości

Nowi moderatorzy

michal

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Irek pełni swoją "funkcję" społecznie, na prawdę, może któryś z Was chętnie posiedzi na (dowolnym) forum po kilka godzin dziennie za frajer, podczas gdy mógłby w tym czasie spędzić czas z rodziną, czy popracować.

Przy pewnej skali rozpiętości "działań", przestajesz mieć pojęcie z kim rozmawiasz i czego od Ciebie chce. :-)

Pozdrawiam, J.

Irek pełni swoją "funkcję" społecznie, na prawdę, może któryś z Was chętnie posiedzi na (dowolnym) forum po kilka godzin dziennie za frajer, podczas gdy mógłby w tym czasie spędzić czas z rodziną, czy popracować....

ja siedze i społecznie moderuję 2 inne fora, a mam rodzinę :blink: jak zacznie mi brakowć czasu to zostawię moderację...

i od razu by zaraz ktos nie odebral mojego posta do siebie, post nie ma na celu ataku na jakiego kolwiek moda z PiO

ma pokazać, że albo się cos robi dobrze, albo za to nie zabiera

i oczywiście to dobrze, to nie tylko ocena samych userów, ale i osób, które nadały te uprawnienia

edit: 2 ostatnie linijki

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Ludzie, maruderzy:

1. Pracujemy społecznie (a mamy co robić: praca, rodzina, znajomi, obowiązki, przyjemności).

2. Każdy może trafić na zły dzień.

3. Każdy może coś źle zrozumieć (nikt nie jest nieomylny).

4. Ostrzeżeń jest aż 10 (po 10%), więc nie ma tragedii. Ja ostatnio dostałem na WHT 33% za totalne nic (ot, głupia odzywka na koniec normalnej wypowiedzi).

Także czasami warto dać te 10% tak prewencyjnie, żeby człowiek następnym razem się zastanowił nad tym co pisze. Bo pamiętajcie, że forum to nie tylko Ty (jedna osoba), tylko setki, tysiące innych z którymi trzeba czasami się nieźle namęczyć.

PS. Ja też nie raz zakląłem jak szewc przez Irka akurat :rolleyes:

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ja tam do Irka nic nie mam, fajny z niego gość :rolleyes: I dobrze sobie radzi z moderacją,

a tutaj nie jest łatwo, jak czytam posty co niektórych..

A swoją drogą czuję się wyróżniony bo ostrzeżenie mam od samego admina :)

Pozdrawiam,

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

A swoją drogą czuję się wyróżniony bo ostrzeżenie mam od samego admina

Jak ja Ci zazdroszczę - ostrzeżenia od samego admina są bezcenne :rolleyes:

Jak wyglada forum bez moderacji mozna sobie czasami popatrzeć w różnych dziwnych forach.

Strach tam zaglądać i połowy nie da sie czytać bo bluzg na bluzgu. Wiec jak najbardziej oby było jak najwięcej moderatorów.

Co prawda nie zawsze sie z nimi zgadzam ale cóż...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności