Skocz do zawartości

Ogłoszenia i Zlecenia

TTSEO

Rekomendowane odpowiedzi

Listem poleconym..?

Regulamin jest tak prosty i oczywisty, ze powinniscie sie wstydzic toczyc piane z tego powodu :P To nie matematyka czy chemia, zwykły tekst z prostymi punktami i wskazówkami, jak ogłoszenie powinno wyglądać. "Zrób tak, tak i tak" prowadzi za raczke jak mama dziecko do przedszkola...

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• Odpowiedzi 32
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zapoznaj sie z obowiązkami jake określa regulamin, względem nadawania ogłoszeń. Jeśli ktos nie potrafi ich zrozumiec, wiecznie bedzie obarczał innych winą, za to, ze temat został wykoszowany :P

Przy okazji..nie zdażyło się, zebym nie odpowiedział na czyjes pw odnosnie koszowania i kazdy kto dostaje zakaz postowania, równiez dostaje pw. Czego można oczekiwać wiecej? Ze moderator bedzie przepraszał, ze złamaliscie regulamin?

edit: nie traktujcie mnie jak wroga, po prostu sprzatam i pilnuje porzadku w jednym dziale :(

Nie mam w zwyczaju pakowac sie w tego rodzaju potyczki. Nie rozumiesz regulaminu, wiec wiecznie bedziesz z tego powodu niezadowolony i obarczał mnie za to, ze koszuje Twoje tematy. Jesli regulamin czytales a mimo to nadal nie rozumiesz, to i setki pw w glowie nie rozjaśnią, a cała ta dyskusja jest po to, zeby dac upust jakiemus gniewowi. Temat z mojej strony zamkniety.

Obowiązek napisania przyczyny jest trochę przesadzony, ale dobrze by było gdyby moderator, który usunął topic do kosza napisał chociaż że to on, bo nie wiadomo do kogo w razie czego pisać :tancze:

I tutaj nie proponowałbym zmiany regulaminu, a raczej zmianę zachowania.

Regulowanie każdego zachowania przepisami dobrze opisuje Tacyt: "Im bardziej chore Państwo tym więcej w nim praw".

Byłbym raczej za uproszczeniem i doprecyzowaniem istniejącego regulaminu, a nie za dodawaniem nowych punktów.

W pkt 1 proponuję zmianę:

REGULAMIN

1. Wątki w tym dziale muszą rozpoczynać sie od wymienionych tagów poniżej

[Kupię]

[sprzedam]

[Zlecę]

[Praca]

[Współpraca]

[Wykonam]

[Aukcja]

[inne]

Kupię punkty i sprzedam punkty zawiera się niejako w kupię i sprzedam, więc imo nie ma sensu rozdrabniać tych określeń.

I tak każdy widzi, że jak jest napisane [sprzedam] punkty w systemie x to chodzi o sprzedaz punktow w systemie x

Dodatkowo to:

UWAGA będą kasowane ogłoszenia nie spełniające regulaminu proszę nie pisać do Moderatorów w sprawie wywalenia ogłoszenia do kosza!

Zmieniłbym na:

W sprawie usuniętych do kosza ogłoszeń możliwe jest wysłanie zapytania do moderatora o przyczynę tylko w przypadku poważnych wątpliwości co do przyczyny usunięcia (po przeczytaniu i zrozumieniu regulaminu)

To moje luźne przemyślenia, dopiero się obudziłem

To czy napiszesz PW do danego moda, czy napiszesz w skoszowanym temacie to bez różnicy. Jeśli dany temat znajdzie się w koszu, to na ludzki rozum - idę czytać regulamin. Ale co jak powodem jest kod .js na stronie który alarmuje antywirusa? To w regulaminie nie stoi, a już się zdarzyło.

Hmm, ja nadal proponuje mieć te punkty, ktore nie można kupić, mieć oddzielne.

Jeśli coś kupię, to potem to jest mój!

Jeśli ktoś "kupi" punkty w systemie w ktorym można tylko wynająć, to ma te punkty do takiego momentu, kiedy sprzedający ma pokrycie na swoim koncie - kiedy sprzedający dostaje masowe BAN-y w G albo w systemie, już NIE MA tych "zakupionych" punktów!

Kupić punkty, które można tylko wynająć IMHO wymaga dużo więciej zaufanie do sprzedającego niż faktycznie transakcja kupno-sprzedaży.

Np. jeśli kupię domene, to jestem pewnie, że to mój po cesję i co 2. strona robi mi już nie interesuję.

Jeśli najmę punkty/"kupię punkty na okres" muszę cały czas mieć zaufanie do kontrahenta.

no dobrze to oficjalna interpretacja

jeśli ktoś chce wynająć własne punkty w systemie należy użyć tagu "sprzedam punty"

Z literowka czy bez ? :)

A tak powaznie to jak ktos popelnil blad w temacie to chyba moderator jest od tego zeby poprawic i np. wyslac ostrzezenie a nie od tego zeby 99% tematow ladowalo w koszu..Nie robmy z PiO miejsca w ktorym panuja sztywne zasady, regulaminy itd.

Gostek wrzuc sobie troche na luz, wiem dostales range moderatora (moze juz wczesniej miales pod innym nickiem, nie wiem.. :) ) i musisz pokazac ze zasluzyles ale bez przesady.

pozycjonuj.png

jak widze znajomość jezyka polskiego kuleje :)

słyszeliście o takich zwrotach

wynajme
i
odnajme
?/

ewentualnie

mam do wynajęcia
:)

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

[PKT wynajme mam] i [PKT wynajme szukam]

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

[PKT wynajme mam] i [PKT wynajme szukam]

itp

Ponawiam o wycofania sie z tagow specjalnie dla punktow robi to niepotrzebne zamiesznaie i daje pretekst do banow i kosza a przeciez nie po to jest regulamin zeby xxx mogl banowac i koszowac bo ktos napisal:

[sprzedam] punkty eweblink

zamiast:

[sprzedam punkty] eweblink

Co komu to przeszkadza?

Kogo to boli?

Kto nie moze zrozumiec co sie kryje pod ta nazwa?

Na wiely forach, usenecie itd chyba najbardziej sa popularne sprzedam/kupie i to powinno wystarczec.

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności