Skocz do zawartości

Sprawdzenie poprawnosci wyswietlania strony

aneta81

Rekomendowane odpowiedzi

Prosze sprawdzic czy w przegladarkach szczegolnie IE jpeg prawidlowo sie wyswietla (w jednej linii z menu)

prosze doswiadczonych kolegow o jakas konstruktywna krytyke, co byscie zmienili dodali

mam tez pytanie co jest powodem slabego indexowania przez google ?

Czy to moze przez zle przekierowanie z innej strony (fryzjer-olsztyn.ovh.org) ?

zastosowalam;

<?php 
header("HTTP/1.1 301 Moved Permanently"); 
header("Location: https://www.fryzjer.ovh.org"); 
header("Connection: close"); 
?>

Czy to moze przez zastosowanie include logo, menu, stopki tj. cześci strony ktora sie powtarza

<?php include ('phpp/logo.php') ?>

Czy to moze ban google (na dwoch adresach byla zawarta taka sama tresc przez kilka dni)

Moze lepiej powrocic do starego adresu (fryzjer-olsztyn.ovh.org) ?

Link do strony Studio Urody

Strona ma ok miesiac a zindexowalo tylko jedna podstrone (strona glowna pojawia sie i znika w wynikach google na fraze adresu strony)

Linkuje w katalogach tematycznych i w tych normalnych (pod fryzjerstwo czy salony urody) czyli tez tematycznie pare dni temu w akcie desperacji uzylam programu sprytne katalogowanie (z 30 wpisow do roznych stron) po tym zagraniu w google pojawil sie odnosnik do strony glownej (teraz widze ze znowu jej nie ma), ostatnio proboje llinkowac na zagranicznych stronach.

dodalam mape strony do googli, robots.txt na ftp

Nie wiem czemu tak sie dzieje z (fryzjer-olsztyn.ovh.org) nie bylo problemow wszystkie podstrony mi google znalazly (poprzednia strona byla w HTML bez include)

Google mi zwraca tylko 13 wyników po wpisaniu adresu strony [site=1], więc wątpię że dodałaś do 30 katalogow ;-)

Pozyskaj sobie z 300pkt. z livelinka (mogę Ci pożyczyć za free na miesiąc) i będzie po kłopocie ;-)

ps. include nie ma nic do znaczenia, bo zawsze każdy dostanie html ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności