Skocz do zawartości

precle moderowane - kto za kto przeciw

bandzorno

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wam się widzą precle / katalogi moderowane ?? np.dublowane wpisy są kasowane, jeżeli w arcie jest więcej niż np. 2 -3 linki też jest kasowany itp.

Chodzi o to aby zrobić dobrego precla ale komu by się chciało wyslać na unikalne wpisy...

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

Chodzi o to aby zrobić dobrego precla ale komu by się chciało wyslać na unikalne wpisy...

Twoja postawy lepiej nie naśladować :soczek: Jak sie nie chce to co tu robisz ?

Co do ilości linków to na to jest proste rozwiązanie: w regulaminie piszesz "MAX 3 linki (pozostałe bedą kasowane)"

i po prostu kasujesz pozostałe linki. Oczywiście nie mówie tutaj o kasowaniu z palca tylko po prostu na etapie zatwierdzania do bazy puszczasz tresc przez filtr który wycina to co jest złe zbędne itp. jak coś to moge poratowac kodem php

Co do unikalnej treści to możesz potestowac ten plugin do WP

https://www.forum.optymalizacja.com/index.php?showtopic=40792

Jak trochę rozwiniesz koncepcję to może być i full automat, ewentualnie pół automat , ewentualnie copyscape.com może odpowiadać na pytanie czy wpis jest unikalny itd. itd.

W skrócie oddaje głos na moderowane precle ;) (moderowane ale z głową co by sie nie zacharować)

mm kilka fajnych domen z historią od 1998 roku i do kńca nie wiem czy pchać się w precla i dać ludziom coś do pozycjonownia czy postawić pod tym strony tematyczne które będą pozycjonowały tylko i wyłącznie moje stronki...

głodne dzieci

mm kilka fajnych domen z historią od 1998 roku i do kńca nie wiem czy pchać się w precla i dać ludziom coś do pozycjonownia czy postawić pod tym strony tematyczne które będą pozycjonowały tylko i wyłącznie moje stronki...

Przepraszam że się wtrącę ale chyba strony tematyczne są najlepiej obecnie punktowane przez wyszukiwarkę Google

bandzorno

zrobię tak i tak, ale nie potrafię, zareklamować i moderować i wypełnić własnymi dobrymi wpisami za dużo precli, więc mam dużo więciej tematycznie strony niż precli.

Poza tym, dla slabego treścią wybierałbym też strony tematycznie, precle (tak samo jak katalogi) mają więciej ryzyko łąpać ban/inne kary niż zwykłej stronie.

Reaktywacja

Ale z dobrymi preclami można bardzo łatwe załatwić duzo ruch (i pozycje) z niszowych fraz - wszystko ma plusy i minusy.

bandzorno

zrobię tak i tak, ale nie potrafię, zareklamować i moderować i wypełnić własnymi dobrymi wpisami za dużo precli, więc mam dużo więciej tematycznie strony niż precli.

Poza tym, dla slabego treścią wybierałbym też strony tematycznie, precle (tak samo jak katalogi) mają więciej ryzyko łąpać ban/inne kary niż zwykłej stronie.

Reaktywacja

Ale z dobrymi preclami można bardzo łatwe załatwić duzo ruch (i pozycje) z niszowych fraz - wszystko ma plusy i minusy.

strony tematyczne jak najbardziej - ja się zastanawiałem nad tym aby udostepnić innym taką stronę tematyczną - nie było by większego problemu bo wszystkie strony stoją na naszych CMS-ach pisanych od podstaw więc dodanie modułu dodaj "coś tam" nie było trudne - tylko nie chciało by mi się sprawdzać czy dany tekst jest unikalny itp...

głodne dzieci

Jak wam się widzą precle / katalogi moderowane ?? np.dublowane wpisy są kasowane, jeżeli w arcie jest więcej niż np. 2 -3 linki też jest kasowany itp.

Byle by później nie potraktować ich jak niejaki wczechowicz (jakoś wsiąkł ostatnio zresztą - pewnie zmienił nicka) pluginem do zmiany linków...........

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności