Skocz do zawartości

proszę o konstruktywną krytykę

brigi

Rekomendowane odpowiedzi

Do wad:

- brak polskich znaków w topie: tworzymy rzeczywistość (można dorobić choćby apostrofem),

- ten napis Kontakt pod topem, ni przypnij, ni przyłataj - można było lepiej wkomponować,

- budowa url: brigi.pl/kontakt/kontakt.html, itd. - wystarczyłoby brigi.pl/kontakt.html,

- niespójność - pospolite czcionki serif w topie z bezszeryfowymi w treści, dla mnie się gryzą,

- wciąż trochę tabel, w dodatku nie opisanych w css, a w kodzie strony.

Do zalet:

- strona sprawia wrażenie czystej, nie napacianej, wymaga więc dopracowania szczegółów,

- niebieski to ładny kolor. :)

Jeśli cytaty to tylko tutaj,

dla zrozumienia, czym są aforyzmy, tylko tam.

Czyżby Scylla?

Bardzo mi przykro, ale jak na wizytowke firmy zajmujacej sie tworzeniem grafiki jest nieciekawie... Strona glowna jeszcze w miare, + za dobry uklad. Niemniej mozna to zrobic duuuuuzo lepiej.

Szczegolnie te przyciski w menu na podstronach, po lewej stronie. Wygladaja jak zrobione z jakiegos darmowego generatora on-line 5 lat temu...

No wszystko fajnie, tylko jeden "drobny" szczegół mnie zastanowił.

Mianowicie, załóżmy że chce sobie u was zrobić flasha jakiegoś.

W tym celu to by się jakieś skromne portfolio przydało :-) a albo jestem dzisiaj ślepy albo nie widzę takiego działu na stronie.

Studio Moments - Nowoczesny Film i Fotografia Ślubna.

Jeśli potrzebujesz fotografa ślubnego lub kamerzysty na ślub i wesele w Krakowie lub Warszawie.

Jak poprzednicy i jak zwróciłem uwagę na menu https://www.brigi.pl/webdesign/webdesign.html

Jest ładne, ale takie trochę duże?

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

- napis w topie i stopce mało czytelny

- te stylizowane oko takie sobie

- gigantyczny napis MY! i te słońce ala wiatrak wydają mi się kiczowate

- nagłówki:

brigi.pl/img/buttonWebsiteOff.jpg - prawa część niedopracowana, wygląda to amatorsko i prowizorycznie. Powinny być rozciągnięte na całą kolumnę, tekst powinien być w HTML a grafika tylko jako tło. Oko za duże, tekst pisany capsem nie jest mile widziany.

- gdy klikam dalej, to pojawia się:

brigi.pl/webdesign/webdesign.html - prowizorka, amatorszczyzna - sam nie wiem jak to nazwać

- ostylowanie tekstu poniżej krytyki - nawet nie wyjustowany

Jak na stronę

Jesteśmy zespołem profesjonalistów
to bardzo słabo, nawet po okodowaniu to widać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności