Skocz do zawartości

Układ reklam, może być? ;)

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

serwis nie jest nastawiony na zarobek, tylko na promocję legalnego oprogramowania - w Polsce stosunek legalnych downloadów do warezów jest wiadomo jaki...

co do reklam - część już mi zatwierdzili, część jeszcze oczekuje ;-)

myślę by jeszcze na dole kategorii dać - tak żeby nie przeszkadzało ;-)

i proszę jeszcze o propozycje słów kluczowych, żeby miało co losować :-D

Czy tak może być, czy coś zmienić? B)
Sorry, ale wszystko!

Jeśli masz tyle innych klikalnych linków na stron, to reklama musi byc w widocznym miejscu albo ogolnie nie warto.

IMHO są 2 glówne sposoby zarabiać na reklamach:

1. Mała strona (tzn z mała iloscią podstron) z malymi linkami wychodzących (ekstremalne znany jako MFA), wtedy z powodu brak alternatyw, CTR nie jest zle, ale oglądalność strony słabe.

2. Duża strona - wtedy wszędzie reklama musi być bardzo widocznie, są tyle linki, że przez przypadek nikt nie kliknuje, ale jeśli już ma dość strony, wtedy w WIDOCZNYM miejscu powinno być reklama, żeby tak upuścić strony.

CrashXT - po prostu nie mam pomysłów...

Bez obrazy, ale czy czasem nie przesadzasz... rozumie kto pyta to nie błądzi,

ale Ty ewidentnie przesadzasz... ostatnio pytałeś o nazwę katalogu, teraz o to... itp.

...aż strach tu jutro zaglądać, bo pewnie temat... Jakie skarpetki mam dziś włożyć bo nie mam pomysłu..

Jak już ktoś napisał, żenada.

Sorry za OT.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

gdzie tak niby robię? tylko na pio piszę o takich rzeczach...

mar - co innego jakby nie było działu o reklamach kontekstowych...

markes - widziałem źródło twoich bl, nawet forum o2 nie oszczędziłeś...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności