Skocz do zawartości

Zamknięta sieć zakamuflowanych precli

Adam Krywko

Rekomendowane odpowiedzi

zerbal: Nie tak jawny jak masa publicznych precelków figurujących na spisach. Trudno nazwać jakąkolwiek formę zdobywania linków "tajną". Gdyby Google chciało wyłapać takie twory to bez trudu by to zrobiło. Za każdym razem gdy analizuje skąd ma linki jakaś strona dostaje czyjeś zaplecze na tacy i chyba jeszcze nie trafiłem na przypadek, gdzie byłoby ono choć w 20% zgodne z wytycznymi wielkiego brata.

Presell24: Sprawa jest otwarta. Poprzeczka nie została jeszcze ustalona. Jakie wymagania byłyby optymalne dla Ciebie? Daj znać tu, na PW albo mailem..

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Czyli takie w 100% tajne (abstrakcja), nie może być nigdzie promowany? Czy wystarczy, że nie ma ich w spisach? Czemu min. 10 precelków? Ja to bym proponował zrobić jakąś listę zakamuflowanych precelków, których nie ma w spisach i by się weryfikowało, czy dany się nadaje czy nie. Oczywiście tajną listę.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

AdamAGP#, chodzi o to ze np

Jest sobie 3 seowcow, gdzie kazdy z nich tworzy po 3 precle(co daje 9 precelkow). Kazdy z nich ma dostep do kazdego z 9 preclow. Z zewnatrz nikt sie nie moze zarejestrowac jako autor i dodac arta.

Zwiedzaj multimedialnie TRÓJMIASTO z AUDIO PRZEWODNIKIEM - bądź indywidualny.

certyfikat energetyczny świadectwo energetyczne charakterystyka energetyczna

Tradycjonalne jak i modernistyczne DONICE doskonale się nadają do urozmaicenia mieszkania, miejsca pracy jak i ogrodowych zaciszy domu.

AdamAGP#, chodzi o to ze np

Jest sobie 3 seowcow, gdzie kazdy z nich tworzy po 3 precle(co daje 9 precelkow). Kazdy z nich ma dostep do kazdego z 9 preclow. Z zewnatrz nikt sie nie moze zarejestrowac jako autor i dodac arta.

Mocno podlinkowane precle, mało artykułów mało w SI. Podlinkowane wpisy. Powinno być skuteczne.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Ja również zgłaszam swój akces, choć przyznam że zdaje się że coraz większe zapotrzebowanie wszyscy powoli zaczną odczuwać za preclami zakamuflowanymi tematycznymi, co z pewnością będzie się wiązać z większą ich skutecznością.

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

W najbliższych dniach postaram się skontaktować z każdym z was już poza forum.

Jeżeli ktoś jeszcze jest zainteresowany to najlepiej uderzyć na maila lub przez

formularz kontaktowy ze strony w podpisie. Skrzynka na PW jest trochę przymała

i się zapycha.

Wygląda na to, że coś z tego będzie, choć nie wiem jeszcze co :)

Jestem w potrzebie - sprzedaje
cenne domeny regionalne za ułamek wartości
tylko do końca tyg. < link do ogłoszenia >

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności