Skocz do zawartości

Usunięcie konta przez Google.

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

ehh.. no raczej by sie tak wydawalo ..

nie wime pokombinuj napisz do nich maila z przeprosinami, skrucha ..:)

Tamte osoby to też ludzie wiec może zlituja sie nad toba ... (ale to bym radzil zrobic asap )

A mam zapytanie co do pinu, który przysylaja ile sie czeka na jego nadeslanie ??:|

dziz... ale głupki... he he pewnie reszta forum mocno zlewa :)

"klikałem w swoje ale to normalne", "45% ale to mało..."

:)

a do googla nie pisz bo nie ma po co. zawieszaja konto i koniec, zadne tlumaczenia nic nie pomoga. nigdy nie zmieniaja zdania. zawieszenie jest nieodwolalne.

Dziękujemy, że informujesz nas o wykonanych przez Ciebie kliknięciach.

Prosimy mieć to na uwadze, że klikanie we własne reklamy jest zakazane,

ponieważ może sztucznie zawyżać koszty reklamującego.

Jeśli chciałbyś odwiedzić serwisy reklamujące się na Twojej stronie,

lub dodać je do listy filtrującej, możesz użyć Narzędzie do

Podglądania  AdSense, dostępne pod adresem:

https://www.google.com/support/adsense/bin/...ic.py?topic=160

;-P

potęga umysłu

Mi sie zdazylo kliknac na wlasna reklame tu na forum. AKurat kolkiem zjezdzalem w dol i jak myszka byla na reklamie to przycisnalem kolko i w ten sposob kliknalem.

Ja nie mam takiego problemu. Po prostu nie moge zmusic mojego komputera do wyswietlania reklam AdSense. :)

Mi sie zdazylo kliknac na wlasna reklame tu na forum. AKurat kolkiem zjezdzalem w dol i jak myszka byla na reklamie to przycisnalem kolko i w ten sposob kliknalem.

Ja nie mam takiego problemu. Po prostu nie moge zmusic mojego komputera do wyswietlania reklam AdSense. :)

Poszukaj pliku HOSTS...i zostaw tylko localhost

a jak jest czysty to przejrzyj wszystkie jakie znajdziesz z tym ciągiem (hosts w nazwie) niektóre programy tworzą swoje listy blokowanych reklam w swoich plikach... (mimo że hosts czysty to i tak nie widać adsense) wyblokowują wszystkie możłiwe reklamy . A przyczyną tego może być jakiś program Perr-To-Peer, albo firewalll, acha odinstalowanie czesto nic nie daje, bo zostawiaja śmieci w systemie...Trzeba znaleźć ten feralny pliczek i wyedytować.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności