Skocz do zawartości

Nowy precel

Botek

Rekomendowane odpowiedzi

Botek napisał(a):
i chyba coś przeoczyłem, bo page rank wskoczył na 4

a nie dawno był 0, czy to tymczasowo?

Ogólne to z dosyć mocnych stron podlinkowałeś więc nie koniecznie. Następny update zweryfikuje to będziesz wiedział.

Tylko warto by zrobić coś z SI na tym teksty.szkoleniowe.pl, 9 stron masz w głównym, a reszta w Suplemencie.

proponuje dać kategorie i archiwa na str. główną. Kilka linków puścić też do nich, nie wyświetlać wpisów w kategoriach w postaci tylko samego linku.

No i te 11 wychodzących z każdej strony plus linki autora wpisu. Trochę sporo jak dla mnie.

Wg. mnie lepiej wyświetlać więcej wpisów niż 1 na stronę.

To jakąś wtyczką dodałeś ten kod linku na dole? Ogólnie używacie tego, czy raczej linkujecie kopiując sobie adresy? Bo się też zastanawiam nad wprowadzeniem czegoś takiego.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

AdamAGP# napisał(a):
  Botek napisał(a):

Ogólne to z dosyć mocnych stron podlinkowałeś więc nie koniecznie. Następny update zweryfikuje to będziesz wiedział.

Tylko warto by zrobić coś z SI na tym teksty.szkoleniowe.pl, 9 stron masz w głównym, a reszta w Suplemencie.

proponuje dać kategorie i archiwa na str. główną. Kilka linków puścić też do nich, nie wyświetlać wpisów w kategoriach w postaci tylko samego linku.

No i te 11 wychodzących z każdej strony plus linki autora wpisu. Trochę sporo jak dla mnie.

To jakąś wtyczką dodałeś ten kod linku na dole? Ogólnie używacie tego, czy raczej linkujecie kopiując sobie adresy? Bo się też zastanawiam nad wprowadzeniem czegoś takiego.

Nie jestem mocny w żadnych katalogach, dopiero sie uczę, zacząłem od precli.

A skąd jest ten kod linku na dole, to sam nie wiem, ponieważ na dwóch następnych tego niema, chociaż wrzuciłem te same wtyczki.

Botek napisał(a):
  AdamAGP# napisał(a):
  Botek napisał(a):

Nie jestem mocny w żadnych katalogach, dopiero sie uczę, zacząłem od precli.

A skąd jest ten kod linku na dole, to sam nie wiem, ponieważ na dwóch następnych tego niema, chociaż wrzuciłem te same wtyczki.

Myślę, że może chodzić o wtyczkę

Link to Me Textbox

https://www.jimwestergren.com/link-to-me-te...ordpess-plugin/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności