Skocz do zawartości

Witam serdecznie Panie/Panów pozycjonerów i optymalizatorów.

marynistyka.org

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie wszystkich uczestników tego forum, tak jak mam w podpisie... jestem trochę przerażony tym co robię rejestrując się na tym forum, ale czytam regularnie to forum od ponad pół roku (połowy z tego co czytam przyznam, że nie rozumiem :) , ale z drugiej połowy wiele się dowiedziałem, a ponieważ pierwsza strona jaką w życiu stworzyłem stała się takim moim małym "konikiem" czytam i próbuję) i w końcu zdecydowałem się zarejestrować, chociaż wiem, że przez moje lamerstwo i brak podstawowej wiedzy niejednokrotnie dostanę od Was baty... ale kto nie ryzykuje, ten nie...

Jak do Was trafiłem - kilka miesięcy temu wpisałem w Google "pozycjonowanie strony" i po ominięciu wszystkich firm, który wyszły w wynikach trafiłem na Forum

Aby Was nie zanudzać więcej o sobie (aby się przedstawić) napiszę w wątku, który za moment stworzę w dziale "Dla początkujących", ponieważ oczywiście mam pytanie

Aby ułatwić pracę Moderatorom :pisze: :

Co powinienem wiedzieć na początek:

1. Zapoznałem się w przyklejonymi tematami w interesujących mnie działach forum (nie wszystko zrozumiałem, ale to już wina podstaw mojej wiedzy :D ).

2. Wiem że wiele już zostało napisane i będę korzystał (nadal) z wyszukiwarki.

3. Czytam też uwagi, które znajdują się w poszczególnych działach na samej górze.

4. Szanujemy się wzajemnie i staramy się pisać zrozumiale i bez wulgaryzmów.

5. Na forum panuje demokracja jednak nieprzestrzeganie regulaminu grozi usunięciem lub zablokowaniem.

Pozdrawiam serdecznie i mam nadzieję, że nie przysporzę kłopotów :)

Do wszystkich uczestników forum - Witam Was serdecznie :hello: - i przynajmniej na początku proszę o odrobinę wyrozumiałości :unsure:

Cieszę sie, że do Was dołączyłem :D

... jestem laikiem i... pewnie często nie wiem o czym piszę... ale umiem czytać ze zrozumieniem

:)

zaglowieczu9.gif

;

Cześć :pisze:,

na początek drobna porada - wykasuj maila ze stopki, bo spamerzy zaczną Ci skrzynkę zapychać :)

Życzę powodzenia i miłej lektury :unsure:

"bytka abo ne bytka to je zapytka" - W. Shakespeare ;)

Niekończąca się impreza ;) ... wątroba zaleczona :D

Dziękuję za poradę - mail wykasowany (chciałem być "bardziej dostępny" :) ) i za powitanie :pisze:

Pozdrawiam

M

... jestem laikiem i... pewnie często nie wiem o czym piszę... ale umiem czytać ze zrozumieniem

:)

zaglowieczu9.gif

;

chciałem być "bardziej dostępny"

Witaj,

Możesz sobie zamaskować maila przed spambotami (bo to nie przed żywymi spamerami Cię ostrzegamy;)) w jakiś oryginalny sposób jak chcesz go gdzieś publicznie podawać np. adres(maupa)gmail(kropa)com :pisze:

Tłumacz angielskiego

Kilka linków Tłumacz angielskiego, tłumacz angielski oraz tłumacz języka angielskiego

... jestem trochę przerażony tym co robię rejestrując się na tym forum, ale czytam regularnie to forum od ponad pół roku

Cieszę sie, że do Was dołączyłem :pisze:

Hej. Nie ma sie czego bać, tu nikt nie gryzie :)

My tez sie cieszymy :unsure:

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Cześć

Witamy w największej społeczności pozycjonerów i optymalizatorów w Polsce.

Kilka rad ułatwiających życie na forum - za darmo ! :)

1. Proponuję zapoznanie się w przyklejonymi tematami w interesujących Cię działach forum.

2. Pamiętaj też, że wiele już zostało napisane i możesz korzystać z wyszukiwarki.

3. Czytaj też uwagi, które znajdują się w poszczególnych działach na samej górze.

4. Szanujemy się wzajemnie i staramy się pisać zrozumiale i bez wulgaryzmów

5. Na forum panuje demokracja jednak nieprzestrzeganie regulaminu grozi usunięciem lub zablokowaniem.

To chyba wszystko co powinieneś wiedzieć na sam początek

Pozdrawiam i miłej lektury.

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności