Skocz do zawartości

klosart (www.obrazy-klos.art.pl)

klosart

Rekomendowane odpowiedzi

Nawigacja po serwisie jest bardzo trudna. Najlepiej jest stworzyć jedno menu w stałym miejscu, a nie rozrzucać kilka w kilku różnych miejscach. Głowne menu powinno być na górze strony, nie na dole. Można przypuszczać, że dzięki takiemu ustawieniu użytkownik przegląda całą podstronę (przewija ją w przeglądarce). Mogę zapewnić jednak, że to błędne przypuszczenie...

Pływający tekst to też kiepski pomysł. Uzytkownika doprowadza to do szału.

Szkoda, bo sam materiał jest bardzo ciekawy i unikalny.

Jeżeli chciałbyś skorzystać z jakiegoś gotowego, darmowego szablonu możesz znaleźć je np. na mojej stronie:

Szablony 1

Szablony 2

Szablony 3

Szablony 4

Szablony 5

Szablony 6

Oczywiście nie namawiam. Możesz zostać przy tym, jednak menu musi zostać zmienione. Anegdoty jednak strasznie rozpraszają. Są bardzo ciekawe, ale warto trzymać je na jednej podstronie lub dziale.

Prawie każda podstrona ma te same metatagi. Title jest również bardzo podobne do siebie, trochę za mało zróżnicowane.

Blog - marketing internetowy, reklama w wyszukiwarkach, SEO, SEM, Usability

Darmowe kursy do pobrania: Google AdWords, zaktualizowany kurs Google Analytics

• 1 miesiąc temu...

Dziękuję Mariolosek za cenne uwagi.

Przeniosłem główne menu do górę strony, anegdoty poprzestawiałem i zmieniłem też trochę metatagi.

Jeszcze raz dziękuję za podpowiedz.

Zapraszam ponownie

Klosart

www.obrazy-klos.art.pl

PS.Szablony oglądałem bardzo ciekawe, wykorzystam przy następnej stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności