Skocz do zawartości

Ile maksymalnie linków prowadzących do podstron powinno być na stronie głównej?

Mike Godslayer

Rekomendowane odpowiedzi

Ile maksymalnie linków prowadzących do podstron powinno być na stronie głównej by nie obniżały one wartości strony dla Googli? Czy jest jakiś limit jak 25 na linki wychodzące? Słyszałem, że liczba odnośników do podstron na stronie głównej nie powinna przekraczać 150 czy to prawda?

Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net!

Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych.

Nie trzymałbym się jakoś ostro nie sprecyzowanych zasad. Bardziej trzymałbym się zdrowego rozsądku. Jak strona główna będzie miała 2468 linków w dalsze części serwisu to kto znajdzie ten interesujący go? Zrób stronę tak by była dla ludzi zjadalna. Jeśli robisz dla robotów to chyba rozsądne wydaje się rotowanie treści na głównej i np. wyświetlanie losowo wybranych 30 linków.

Ja akurat mam forum (Prison-break.filmowo.net) i stąd to pytanie. Zależy mi by wysoko siedziało w Googlach, bo konkurencja jest duża, a trudno ograniczyć linki do podstron :D

Obszerne i dobrze napisane Recenzje filmów znajdziesz na Filmowo.net!

Wszystkich, którzy lubią dyskutować o filmie zapraszam na Forum filmowe - komentuj i oceniaj filmy!

Skazany na śmierć (ang. Prison Break) to jeden z popularniejszych ostatnio seriali telewizyjnych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności