Skocz do zawartości

[Analiza] Kompz.org v4

Mev

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Tworzę właśnie nową wersję mojej strony Kompz.org ( https://kompz.org ).

Udało mi się spłodzić coś takiego: https://mevius.kompz.org/projekty/Kompz.org

Proszę Was o analizę kodu strony (meta), oraz normalnych odczuć odwiedzających.

Kilka szczegółów:

- Na stronie będzie maksymalnie 25 linków wychodzących

- Jedynym bannerem będzie ten w stopce

- W menu po prawej stronie będą buttony w rotacji (1 button wyświetlany na raz)

- Prawdopodobnie będą zastosowane "przyjazne URLe".

Strona jest zgodna z CSS oraz XHTML 1.0 Strict

PS. Wiem o tym że napisy "czytaj więcej oraz komentarze" są w newsach podniesione do góry - pomaga odświerzenie okna, ten błąd będzie na dniach usunięty...

A co do treści - uzupełniony jest tylko przykładowo dział "Bezpieczeństwo i sieci"... I nie działa menu w Topie :)

Pozdrawiam,

Hubert

Siemka!

Mam rozumieć że chodzi o ocene projektu więc takie moje odczucia:

1. Zgadzam sie z poprzednikiem, że szablonik jest szybki sprany prosty i dosyc przyjemny dla oka

2. Jeśli chodzi o prawą kolumnę to razi od samej góry "Reklama"- wygląda to troche nieciekawie, wrzuciłbym jakąś sondę, może ostatnie linki z forum- jest kilka bajerów, przydatnych, a reklamę spóściłbym troszeczke niżej

To tyle z mojej strony...pozdroo

Jak kliknę w Gry, Modding, Sprzęt lub Windows to menu jest OK, ale do góry leci ciemniejszy pasek ze stopki (wszelkie prawa itd)

Aa o to chodzi... Po dodaniu treści ten problem ginie. Poprostu nie jest na stałe przypisana wysokość środkowej kolumny.

Pozdrawiam,

Hubert

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności