Skocz do zawartości

Można się pomylić

Yeden

Rekomendowane odpowiedzi

Kwiaty.webwweb.pl nie było optymalizowane pod wszystkie przeglądarki i na stronie możesz przeczytać o tym stosowną informację:

wszelkie prawa zastrzeżone, serwis przygotowany dla przeglądarek IE 6.0 zalecana rozdzielczość to 800 x 600

więc nie wydaje mi się aby można było się pomylić :?

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Kwiaty.webwweb.pl nie było optymalizowane pod wszystkie przeglądarki i na stronie możesz przeczytać o tym stosowną informację:

Cytat: 

wszelkie prawa zastrzeżone, serwis przygotowany dla przeglądarek IE 6.0 zalecana rozdzielczość to 800 x 600 

więc nie wydaje mi się aby można było się pomylić Confused

A i owszem można przeczytać, ale w Firefoxie po wciśnięciu ctrl+A. Wiesz co mi to przypomina : wchodziłem kiedyś wieczorem do znajomego, chciałem włączyć światło na klatce schodowej w bloku. "Kopnął" mnie prąd, ale światło włączyłem. Obok włącznika była kartka z napisem: uwaga, wyłącznik uszkodzony.

Zwróciłem Twoją uwagę z prostej ludzkiej, życzliwości. Zrobisz z tym co zechcesz. Twój cyrk - twoje małpy.

Pozdr.

Eksperyment Discover.pl

ale w Firefoxie po wciśnięciu ctrl+A

Ale nie ma się kompletnie czym martwić bo zanim ktokolwiek napisze, że coś jest spamem powinien zaglądnąć na tą stronę przynajmniej dwoma przeglądarkami. Jeśli chcesz skorzystać z oferty znajdującej się na kwiaty.webwweb.pl i masz problem z korzystaniem z tej strony powinieneś napisać do obecnego właściciela strony a nie do mnie. Jeśli masz problemy z prądem pisz do zarządu budynku czy elektrowni...

Zwróciłem Twoją uwagę z prostej ludzkiej, życzliwości.

Dzięki, wiem jak ta strona i kilka innych które budowałem dawno temu wyświetlają się poza Internet Explorerem i nie zrobię z nimi kompletnie nic.

Ja bym się wstydził

A ja się nie wstydzę. Jedyne co mogę zrobić to zachęcać do budowania stron od razu dla wszystkich przeglądarek o czym piszę w poście: Wyświetlanie kolorów w różnych przeglądarkach

Czyżby wyczerpał się temat o pozycjonowaniu że nie macie o czym ciekawszym pisać? Jeśli chcecie analizować stronę kwiaty.webwweb.pl to przenieście sobie wątek do właściwego działu "Analiza stron" lub "Dobra i wiarygodna strona".

Ale nie ma się kompletnie czym martwić bo zanim ktokolwiek napisze, że coś jest spamem powinien zaglądnąć na tą stronę przynajmniej dwoma przeglądarkami.

Tak też zrobiłem, więc dla mnie nie problemu. Sprawdziłem w IE i nie waliłem z grubej rury, że znalazłem spam,tylko napisałem, ze można się pomylić.

Czyżby wyczerpał się temat o pozycjonowaniu że nie macie o czym ciekawszym pisać?

To też jest ciekawe, ale zgadzam się z Tobą. Kończmy, bo twoja obrona zaczyna być zbyt agresywna. Uprzejmie proszę o zamknięcie tematu.

Eksperyment Discover.pl

bo twoja obrona zaczyna być zbyt agresywna

Dziwne, bo akurat czytając Twoje posty i odpowiadajac na nie nie odczułem wzrostu agresji.

Jak wspomniałem, prawie rok temu pisałem już o stronach które budowałem źle i że prawie rok temu zachęcałem wszystkich którzy rozpoczynają nowe projekty do budowania poprawnych pod względem wyświetlania w różnych przeglądarkach o czym mowa w poście do którego Cię odesłałem.

Nie ma co ukrywać i nie ukrywam, że ten projekt nie jest poprawnie wykonany i rzeczywiście lama może się pomylić uznając to za spam. Ty nie jesteś lama dlatego nie mogłeś walić z grubej rury bo na lamę być wyszedł.

Zamknąć wątek? chyba nie ma takiej potrzeby.

W porządku - zmieńmy temat. Jaki kolor może mieć ulubiona koszula Jeża ? Pomarańczowo - marchewkowopodobny? W mojej okolicy są tylko takie Tigry, ale szczerze mówiąc nikt za nimi się nie ogląda, więc chyba nie. Może widziałeś?

Pozdrow.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności