Skocz do zawartości

Spektakularny (jak dla mnie) wzrost pozycji :D

Kalolek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

przez noc moja strona podskoczyła z 112 pozycji na 10:D Na forum czytałem, że nowe strony na początku są wyżej, a później spadają. W moim przypadku faktycznie tak było... na początku byłem 86 i przez 2-3 tyg regularnie spadąłem. Jak mówiłem wczoraj byłem 112 , a dzisiaj 10. Linków mi nie przybyło , mam ich nadal bardzo mało , a w google pokazuje, że wogole. PR mi tez nie skoczył, zmian na stronie większych nie było.

Nie mam pojęcia co o tym sądzić.

Jak można wytłumaczyć takie zjawisko, bo jeżeli to normalka w pozycjonowaniu, to znaczy, że cała ta branża, to jedna wielka zagadka:P

Pozdrawiam

Ka-lolek

Linków mi nie przybyło

ale mogło dopiero teraz zaindeksować

w google pokazuje, że wogole

to normalne

PR mi tez nie skoczył

bo jest aktualizowany co kilka miesięcy (ten publiczny)

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

Niech Ci będzie, powiem o co chodzi, choć obiecałem że będę cicho.

Napisałem do moich znajomych z Google żeby Ci dopisali ręcznie boosta do rankingu, ale obiecałem im za to, że będziesz uważnie czytał fora dyskusyjne i używał opcji "szukaj" zanim zadasz pytanie.

Pozdrawiam, J. ;)

Niech Ci będzie, powiem o co chodzi, choć obiecałem że będę cicho.

Napisałem do moich znajomych z Google żeby Ci dopisali ręcznie boosta do rankingu, ale obiecałem im za to, że będziesz uważnie czytał fora dyskusyjne i używał opcji "szukaj" zanim zadasz pytanie.

Pozdrawiam, J. :D

co??? takie pytanie też już było? normalnie przeszukałem dokładnie (chyba jednak nie:( ) forum. Co do linków, że mogło dopiero teraz zindexować... możliwe, ale mogłem ich mieć góra 15. Czy te 15 linków z katalogów mogło mi podnieść pozycje o 100?

P.S. A narzędzie https://www.555webtemplates.com/backlinks-tool.asp pokazuje mi , że 3 linki prowadzą do mojej strony. Nie wiem, może te katalogi do których się zapisywałem jakoś rzadko aktualizowane :roll:

jezu, obiecaj im, ze ja tez bede czynil tak jak kalolek.

PRZEPRASZAM, ale nie mogę się powstrzymać, nie chcesz - nie czytaj poniżej.

Miałem pół roku temu chłopaka o imieniu Karolek. :)))

Michał, NIE OBIECUJ ŻE BĘDZIESZ CZYNIĆ TAK JAK KAROLEK. :)))

Pozdrawiam, J. ;)

P.S. A narzędzie https://www.555webtemplates.com/backlinks-tool.asp pokazuje mi , że 3 linki prowadzą do mojej strony. Nie wiem, może te katalogi do których się zapisywałem jakoś rzadko aktualizowane Rolling Eyes

nie uzywaj takich gadzetów :) najlepsze jest msn.com - wpisujesz "link:wwwadresstrony.pl" - bez spacji miedzy link: a adresem i zobaczysz ile masz linków - dlaczego msn ? bo jest nowe, sprawne i szybko zgarnia linki wiec jest najlepszym wyznacznikiem tego ile linków prowadzi do Twojej strony :P

Michał, NIE OBIECUJ ŻE BĘDZIESZ CZYNIĆ TAK JAK KAROLEK. :)))

Michal don't do it :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

nie uzywaj takich gadzetów  najlepsze jest msn.com - wpisujesz "link:wwwadresstrony.pl" - bez spacji miedzy link: a adresem i zobaczysz ile masz linków - dlaczego msn ? bo jest nowe, sprawne i szybko zgarnia linki wiec jest najlepszym wyznacznikiem tego ile linków prowadzi do Twojej strony

Ale nie jedynym wystarczającym gadzetem.

To, że msn zaindeksował x stron z linkami, to wcale nie znaczy że inna wyszukiwarka zaindeksowała mniej OR więcej tych samych stron :)

jez napisał:

Michał, NIE OBIECUJ ŻE BĘDZIESZ CZYNIĆ TAK JAK KAROLEK. ))  

W takim razie MOZESZ BYC PEWIEN ZE NIE CZYNIE I NIE BEDE CZYNIL TAK JAK KAROLEK....

Nie czyń drugiemu co tobie niemiłe :D

Live Free or Die

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności