Skocz do zawartości

kilka domen - jeden serwis

Nobleman

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam takie pytanie dotyczące pozycjonowania w przypadku kilku domen na jednym serwisie.

Co sie dzieje i jak sie pozycjonuje serwis jesli mam do niego podlaczone kilka domen np. .com, .com.pl i .pl?

A do tego jeszcze pod tymi domena uzywam przekierowywania na subdomeny przez mod re-write?

Czy to nie zaburza mi pozycjonowania? Bo jesli pod dwiema domenami są takie same tresci to Google moze zbanowac serwis.

Czy da sie wybrać domenę w takim przypadku, która bedzie sie pozycjonować a ktore nie?

z góry dzieki za odp

AdWords Blog - wiadomo o czym :)

Szkolenia Adwords dla początujących i zaawansowanych

Jesli kilka domen prowadzi do jednego serwisu bez przekierowania 301, bedzie to traktowane jako Duplicate Content. Koniecznie zrob takie przekierowanie na jedna, wybraną domenę.

Sztuczna inteligencja (AI, artificial intelligence) to szeroka klasyfikacja przetwarzania danych. Machine Learning to technika przetwarzania danych, która umożliwia wykorzystanie przez komputery istniejących danych w celu przewidywania przyszłych zachowań, rezultatów i trendów. Drugie podejście to uczenie maszynowe (machine learning), czyli technika nauki o danych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności