Skocz do zawartości

[ml]Nowy, moderowany

gkeb

Rekomendowane odpowiedzi

Liczy sie wyglad, czy lepiej ze moderowany, linkowany? Po wygladzie nie ocenisz czy dbany. Wybralbys serwis czysto tekstowy bez grafiki, czy taki w ktorym pelno grafiki i flashek? Dodam jeszcze że już zaindeksowana glowna strona.

w takim razie wolisz dziewczyne niezbyt piekna ale majaca zalety innye niz wyglad mhm...no a kumple sie po cichu beda smiac...;)...dobra dobra kazdy woli ladniejsze wiec i kazdy woli sie dopisac do katalogu precla czy czegokolwiek co jest bardziej dopracowane...

Troubles with google penalty? No problem - can fix it!

Liczy sie wyglad, czy lepiej ze moderowany, linkowany? Po wygladzie nie ocenisz czy dbany. Wybralbys serwis czysto tekstowy bez grafiki, czy taki w ktorym pelno grafiki i flashek? Dodam jeszcze że już zaindeksowana glowna strona.

w takim razie wolisz dziewczyne niezbyt piekna ale majaca zalety innye niz wyglad mhm...no a kumple sie po cichu beda smiac...;)...dobra dobra kazdy woli ladniejsze wiec i kazdy woli sie dopisac do katalogu precla czy czegokolwiek co jest bardziej dopracowane...

a co ma do tego wygląd ? precel przecież działa jako link - zwykły śmiertelnik nie odwiedza precli. Jak dla mnie to wygląd jest obojętny - dokładnie tak samo google go widzi - algorytm rozpoznaje linkownie od strony ale to już inny temat ;)

nie mam linku "pozycjonowanie" w stopce... i nie będę miał

głodne dzieci

śmiertelnik nie odwiedza precli

I tu sie mylisz, artykuły maja prawdziwa moc dopiero jak wlasnie ci smiertlenicy beda wchodzic do precla i go czytac. Beda go linkowac jak znajda tam wartosciowe informacje i wlasnie takie artykuly maja prawo bytu.

Pozdrawiam

śmiertelnik nie odwiedza precli

I tu sie mylisz, artykuły maja prawdziwa moc dopiero jak wlasnie ci smiertlenicy beda wchodzic do precla i go czytac. Beda go linkowac jak znajda tam wartosciowe informacje i wlasnie takie artykuly maja prawo bytu.

Pozdrawiam

oj tego się nie spodziewałem ;) Precle służą do linkowania stron. To jest ich główna funkcja. Linkuje się arty w preclach - ale robią to Ci którzy wpisali arta i chcą mu dodać większej mocy. Wartościowe informacje są na stronach do których prowadzą linki. ;)

Boby - czy ktoś kiedyś sam podlinkował Ci Twój posta / artykuł itp ?? na pewno nie ;)

głodne dzieci

Wolisz, zeby ludzie zainteresowali sie bardziej trescia na preclu czy zeby ich zainteresowac tym co znajda w pod linkami? Zrobic super precel ktory zatrzyma ludziska na swoich stronach to ma sens? To sie chyba zmienily cele dla ktorych robi sie precle.

Wolisz, zeby ludzie zainteresowali sie bardziej trescia na preclu czy zeby ich zainteresowac tym co znajda w pod linkami?

Jezeli sie zainteresuja artem to sie zainteresuja i strona do ktorej ten art linkuje. Oczywisce ze precle sluza do linkowania stron, ale porzadny artykul zaciekawi czytelika i ten szukaj dalszych informacji wejdzie na nasza strone.

Pozdrawiam

to nie jest tak :(

Kiedyś powstało masę blogów - ludzie wpisywali się do nich i umieszczali w treści linki. Nagle okazało się że linki z blogów idealnie pozycjonują strony www. Wtedy powstały precle - działają na dokładnie tych samych zasadach co blogi ale dają możliwości innym ludzią dodawania treści z zaszytymi linkami które mają na celu pozycjonowanie. Precle mają odwiedzać roboty i łapać linki okryte tekstem - taki link ma dużą siłę i jest o niebo lepszy od wpisu np. do jakiegoś katalogu.

To jest najważniejsza funkcja precli. A kto czyta arty w preclach to nie mam pojęcia ;) Jak wpiszesz meble kuchenne to nie znajdziesz na pierwszej i drugiej stronie precla. Znajdziesz tam strony które są pozycjonowane np. dzieki preselle page

głodne dzieci

Pewien ruch w preclach jest, ludzie czytają, ale to znikoma ilość. Najważniejszą funkcją jest właśnie skierowanie do docelowej strony a nie zatrzymanie kogoś na dłużej na preclu. Przy okazji zapraszam do następnego precla :D Co prawda dopiero postawiony i pusty, ale mam nadzieje, że z waszą pomocą się zapełni :) Oczywiście linkowany i moderowany.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności