Skocz do zawartości

pytanie o hosting..

mihauu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
netlook.pl - pod co bylem podpiety - nie wiem. nocami - czesto serwer lezal - pracuje nockami wiec nerwy mnie braly czesto - zwlaszcza jak widzialem ze jest napad googlebota, ladna indexacja i nagle... bum serwer nie dziala.

Mają widocznie serwer w USA jak większość obecnie tanich dostawców.

U nas noc w USA dzień i obciążenia duże.

Use Your wise mind, test imagination...

Witam

Polecam przejrzeć fora poświęcone hostingowi, np. webhostingtalk.pl nade wszystko zaś zastanowic się nad swoimi oczekiwami - czy najbardziej liczy się cena, czy stabilność, czy może funkcjonalność konta, względnie przyjazna obsługa. Albo wszystko naraz. : )

Powodzenia

Bartłomiej Juszczyk

Co do netlook.pl to trzeba jeszcze uważać, aby Twoja strona spodobała się administratorom. Ja naiwny myślałem, że płacę i mam konto, ale niestety błąd. Katalog stron jest jak wiadomo czymś mocno niepożądanym i nielegalnym, zatem odmówiono mi założenia konta. No i "katalogi stron nie nadają się na serwery wirtualne" - ktoś rozumie coś z tego?

nie wiem, ja z polskich z dobrą ceną i stabiilnych to mogę polecić Hostings

mam sam tam kilka kont resellerskich i od ponad 1,5 roku nie mogę powiedzieć złego słowa.

Ale jak wiadomo każdy ma inne cele.

A polskie rewelacyjne serwery za 10 razy tyle też padają.

Key pada, home ostatnio padło więc w czym są lepsi w tym że drożej to pewniej ?

Skrypt mi się zapętlił, wielka mi rzecz:P

Ja mówiłem o sprawach technicznych, jak na przykład dziwne działanie cpanelu, o którym do przedwczoraj sami admini nie wiedzieli.

Po wielu dniach i burzliwych dyskusji w końcu wszystko się wyjaśniło i doszliśmy do porozumienia.

Tylko Linkor nadal nie działą:P

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

hehe :-) a wiecie co sobie pomyślałem :-)

robisz sobie wielką strone - nie musi linkować do nikąd - tzn sama jej wielkość pozytywnie wpłynie na pozycje serwisu - ustawiasz w robot.txt zakaz indeksowania linkow zewnetrznych :-) i dodajesz linkora.,

Zyskujesz linki z innych domen przyczym nie tracisz linków wychodzących.

A w innym wątku napisałem że naliczanie pkt z site:domena.pl to niezły bajer dla amatorów którzy nie wiedzą że site:domena.pl nie oznacza jeszcze że te strony zostały zaindeksowane z linkami Linkora co w sumie pokazuje że wcale tych linków niema z danej domeny

co LOL :-) EDI :-) dlaczego skasowałeś to LOL z linkiem do ROBOT.TXT :-) żeby ludzie sobie nie porobili.

Jest lepsza metoda :-) przerobić linki na:

<A HREF="https://www.domena.pl" rel="nofollow">Domena</A>

poczytaj:

https://www.google.com/googleblog/2005/01/p...mment-spam.html

ciekawe czy zaprzeczy mi jakiś obrońca systemu LINKOR że tak nie jest :-) że SITE:DOMENA nie oznacza wcale ilości dawanych linków innym domeną :-)

Google nie które serwisy bardzo żadko reindkesuje a co za tym idzie :-) nie widzi linków z LINKORA więc ktoś kto ma częściej reindeksowany serwis daje więcej niż dostaje nawet jak ma serwis o mniejszym indeksie w Google :-)

A ciekawe że ludzie o tym nie pomyśleli że więcej tracą niż dostają, i czekać na update PR i linków a pewne strony zlecą jak tralala :-)

zresztą robiąc site:forumoptymalizacja.com jasno widac że indeks w google nie świadczy o tym że linki z linkora są indeksowane :-)

ja wręcz widze wyindeksowywanie stron z cache google.

Tylko współczuje ludzią którzy się na to nabrali na ten site:domena.pl przez ludzi którzy wiedzieli że serwis serwisowi nie równy :-)

bo jak im po update strona pierdutnie to rok jej nie odbudują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności