Skocz do zawartości

pytanie o hosting..

mihauu

Rekomendowane odpowiedzi

site:domena.pl oznacza o ilu stronach z danej domeny google wie. A logiczne jest, ze przy rotacyjnym systemie wyswietlania linkow nie na kazdej podstronie bedzie dany link. :? Ameryki tutaj nie odkryles...

zresztą robiąc site:forumoptymalizacja.com jasno widac że indeks w google nie świadczy o tym że linki z linkora są indeksowane :-)

ja wręcz widze wyindeksowywanie stron z cache google.

oj cos kiepsko patrzysz szooku, taki stan jest od samego poczatku a to nie oznacza, ze strona wypada z cachu tylko, ze pojawila sie nowa i Google musi ja dokladnie zaindeksowac. Czyli, ze wie o niej ale nie wie dokladnie co na niej jest.

A ilosc stron w indeksie caly czas rosnie. Podobna rzecz zauwazyl na forum kiedys Rafal i mozesz o tym poczytac tutaj

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

hehe, skutecznie przekręcić chciałbyś moją myśl ale:

site:domena nie oznacza gdzie winien być link danego serwisu ale wskazuje gdzie powinny być linki LINKORA jak się nie myle.

Bo za to nadawane są punkty - za ilość podstron w indeksie Googla.

Więc ktoś może mieć duży indeks - korzystać z zasobów LINKORA a w sumie dawać mu 1/3 tego co gość ze stroną o wielkości indeksu 10000.

I nie mówię tutaj o poszczególnym linku tylko o LINKACH LINKORA

które z założenia powinny wyświetlać się na wszystkich podstronach i się wyświetlają tylko szkoda że GGBot ich nigdy jeszze nie widział :-) a pkt lecą.

Kilka dni temu wykupilem Globat i odradzam. Bede rezygnowal. liczby wygladaja niezle, ale w praniu wychodza rozne rzeczy. krotko mowiac Globat SUX

kiedyś dzwoniłem do nich przez cały dzień (z Polski przez internetowy telefon) do support center i ech... heh ;) żałośni są, tyle mogę powiedzieć.

Domeny u nich zarejestrować też nie mogę, bo mam "ó" w nazwisku. miałem też "ą" w adresie, to poszedłem do banku i zmieniłem na wersję bez "ą" (bo oni nie potrafili sobie z tym w systemie poradzić), ale niestety "ó" już nie zmienię, bo będę musiał prosić o wydanie nowej karty.

Ogólnie to zdarzyło się 2 razy, że zrobili mnie ON HOLD i zapomnieli o mnie.

acha i czytałem o nich na zagranicznych forach - jedna z najgorszych firm jakie istnieją, celowo robią różne rzeczy aby utrudnić życie swoim klientom żeby kupili u nich usługi w których nie ma utrudniaczy ;)

P.S. mają najtańszą STAŁĄ ofertę na rynku w kwestii domen. $3.99. cieżko to przebić. (chociaż niedawno zarejestrowałem sobie 50 domen za $3.24 w Godaddy, ale to były jakieś kody promocyjne więc to nie była stała oferta)

P.S. mają najtańszą STAŁĄ ofertę na rynku w kwestii domen. $3.99. cieżko to przebić.

możesz podać adres?

pzdr.

omnia mea mecum porto

In general, it could be argued from the consumer point of view that the better the search engine is, the fewer advertisements will be needed for the consumer to find what they want.

ano globat.com i tam na domeny, albo bezpośrednio domainsarefree.com.

za $4 sprzedaje myvaluehost ale jest ograniczenie 10 domen na klienta (które łatwo ominąć)

Globata do rejestracji nie polecam, chociaż oczywiście w kwestii domeny niewiele można spieprzyć - działa zmiana dnsów i jak zapłacisz to rejestrują każdą wolną domenę z tego co słyszałem. O jakichkolwiek dodatkowych funkcjach to zapomnij. ale działać działa.

ja ponieważ jestem nieszczęsnym posiadaczem polskich liter w adresie/nazwisku (albo może coś innego powoduje że moja karta jest odrzucana? specjaliści z Globata się nie znają na swoim systemie i nie potrafili powiedzieć na pewno czemu jest odrzucana transakcja, a teraz nie odpowiadają na maile już 3 tygodnie :)), w każdym razie ja korzystam z domen na myvaluehost (i Godaddy) i jest ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności