Skocz do zawartości

No to zaczynajcie - Domeny po 0,10gr

alumilut

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Transfery wszystkich domen zarejestrowanych na stronach Serwisu Operatora lub przetransferowanych do Operatora na zasadach promocyjnych są płatne w przypadku przeniesienia do innej firmy. Wysokość opłaty wynosi 80 zł netto (słownie: osiemdziesiąt złotych netto). Opłata ta jest znoszona po okresie 24 miesięcy od momentu aktywacji Usługi lub opłacenia pierwszego odnowienia domeny.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Ten zapis był dobry, gdy rejestracja kosztowała po 60 zł a firmy rejestrowały po 20. Nie wiem jak wiele firm jeszcze ma taki zapis, ale jak pisze miodzik, jest ich coraz mniej (ale sprzeczalbym sie co do powodu - mi sie wydaje, ze chodzi o tansza rejestracje).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Świetnie rozumiemy. Z takiego zapisu rejestratorzy już rezygnują. Dla dobra własnych interesów i dla dobra Klientów.

Z takich rejestratorów 90% klientów zrezygnuje po roku i nigdy nie zwróci im się kasa dokładana do rejestracji domeny przez klienta !!!

Na emeryturze po SEO zajmuję się R&D.

miodzik nabijasz sobie posty i jedyne, co powinieneś zamknąć to swój dostęp do Internetu przynajmniej na dzisiaj.

Jedni kupują domeny dla spamu a inni dla zaplecza a jeszcze inni, bo maja zamiar prowadzić wartościowy serwis czy tez firme.A po co płacić niewiadomo ile skoro jest okazja kupna po atrakcyjnej cenie.

Przecież to tylko kwestia wyboru i taki był zamiar tego postu.Informacja dla potencjalnych zainteresowanych.

Pozdrawiam.

Tomek - https://www.cascandra.com/web-tools/multipl...ecker/index.php

a odnośnie oferty - dokładnie takie oferty to sie bierze na spam bo przeciez mało który dozipie do przedłużenia :) a jak ktoś chce wartościowy serwis na danej domenie stawiać to zapraszamy do home.pl czy ovh !!!

alumilut w pełni popieram Twoją inicjatywę ;)

Pozdrawiam

A po co płacić niewiadomo ile skoro jest okazja kupna po atrakcyjnej cenie.

Pewnie. Po co przepłacać, skoro można kupic domene z serwerem za 5 groszy... Ale z nas kretyni, no popatrz. ehhh i patrz tylko jak później wrócą z płaczem "za co my podatki płacimy, że federacja konsumentow nie chce pomoc?!"...

Kupiłem kilka domen na zaplecze, zaparkowałem je na serwerze i gdy chcę zmienić DNS w domenomanii, to wyskakuje informacja, że "Host nie jest skonfigurowany dla domeny".

Przecież bez problemów powinno się zmienić. Czy ktoś ma podobny problem?

Polecam linki stałe w Seomatik.pl oraz dopalacz stron Gotlink.pl.

obrazek.jpg

A skonfigurowałeś host? W az.pl jest podobnie.

Wysłałem (wczoraj) zapytanie czy należy przedłużyć domeny [jakaś lojalka], ale niestety żadnej odpowiedzi.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności