Skocz do zawartości

No to zaczynajcie - Domeny po 0,10gr

alumilut

Rekomendowane odpowiedzi

Zgodnie z opisem promocji do kazdej zakupionej domeny otrzymujesz darmowy serwer Business Active.

To teraz czekamy, aż pojawi się wysyp "hosting nie działa", heh...

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Uspokoiłeś mnie alumilut co do serwera, ale jeszcze jedno nie daje mi zmrużyć oczu!!

Co z obowiązkiem przedłużenia domen bo

No more google stwierdza cyt. „Potwierdzam to co napisał Afrael, bo również spytałem u źródła.

Promocja obejmuje 5 zakupionych domen i nie ma obowiązku przedłużania ich na następne lata.”,

a CrashXT wspomina coś o cyt. „ .. skrypt (nie można zaznaczyć więcej ni 5 domen) ... trzeba znaleźć jakiegoś chakiera .. ” więc jeżeli mi się udało na raz zarejestrowałem 40 szt. To może jednak nie będe musiał ich przedłużać. Bo nic takiego nie mam w regulaminie.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Ja rejestrowałem po 17:00 i płaciłem visą, rano ok. 9:20 jak zaksięgowali wpłatę od razu miałem już domenki do dyspozycji. Ale mają jeden w kur***jący błąd, jak chciałem w panelu wykupić dodatkowy serwer to pod IE zmazywało mi się hasło tzn. Kursor poruszał się w lewo, dopiero pod operą było ok.

Za to mają wyrąbistą wersję cpanela, wszystko idzie zrobić nie to co w innych komerchach, np. w az.pl tyle usług nie ma tam co w https://domenomania.pl na podstawowym serwerze.

Gdzie ja miałem oczy. Min. 3 razy w roku przenoszą w az.pl moje domenki na inny serwer, nawet dzisiaj :/

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

spedzilem wlasnie z domenomania godzine. Zarezerwowalem 5 domen i serwer. Nic gorszego nie widzialem nigdy. Jesli okreslac bardzo delikatnie .. niewygodnie.

Ja rejestrowałem po 17:00 i płaciłem visą, rano ok. 9:20 jak zaksięgowali wpłatę od razu miałem już domenki do dyspozycji.
Ja do tej porze wpłaciłem Visa albo inne CC, żeby mieć sprawa załatwione w ciągu kilkanaście sekund...

PS: Wpłacę online i po kilka minut wszystko ma być online na żywo, i następnego dnia domena ma być w indeksie G - to dla mnie standard dla PROFESJONALNEGO hostingu/rejestrator domen.

Nie, no może nie godzine owszem, ale strasznie długo. w home akurat daje paczke domen odrazu, system w home odrazu pokazuje jakie sa wolne i moge rejestrowac za jednym zamachem.

Tu- tylko pojedyncze domeny, za każdym razem trzenba ptaszki zaznaczyć, że nie chcesz com i inne. Głupota i niewygoda.

Tu po pierwszej domenie, system mnie wywalil, strzalki do tyłu nie ma, zalogowalem sie ponownie, ponownie zarejetrowałem 5 domen.

4 pokazywano cene promocyjną , jak dodałem 5 - ceny bez promocji. Okazuje sie ze ta z pierwszego razu domenka leży w koszyku.

Czyli razem już wyszlo 6 domen, cena nie promocyjna. skasowałem 1,2,3, cena nadal nie promocyjna.

Sksowałem wszystko, dalem od początku 5 domen, ide placic online - cena jest mniejsza od minimalnej, nie można zaplacic online.

Zamowiłem jeszcze serwer, miałem nadzeje, że w ten sposób osiagne cene minimalną, nic z tego,

serwer idzie jako osobne zamówienie i też smiesznie mala kwota, więc nie można zaplacic online.

(a boje się im namieszac w fakturach i placić razem 2 zamówinie online)

Czyli tak naprawde - stosunek z nieprzyjaznym panelem odbywalem może nie godzine - 30 minut, ale co z tego?

Domenki swoje i serwer dostane dopiero we wtorek, środe, kiedy firma zaksięguje mój "normalny" przelew, nie platnośc online.

To ile to wychodzi od godziny 11 w sobote od zamówienia do otzrymania mam nadzeję że wtorek-środa?

Widać że zaczęła się walka o klienta, ponieważ na domeny.pl ceny są już o połowę niższe ;) czyli po 5 groszy za domenę.

Ale na poważnie to trochę to wszystko jest dla mnie mało wiarygodne, skoro nie ma haczyka w postaci podpisania cyrografu, jak to mówią na Pradze" "teraz take czasy, że nawet w morde nikt nie chce dać po mordzie za darmo".

Profesjonalne badania rynku wykonywane przez socjologów

Prywatny blog

Pozycjonownie i optymalizacja stron

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności