Skocz do zawartości

No to zaczynajcie - Domeny po 0,10gr

alumilut

Rekomendowane odpowiedzi

Przynajmiej możecie się zarejestrować bo ja ni du-du.

Nie mam telefonu stacjonarnego i mnie przy próbie rejestracji odrzuca :/

Druga sprawa to po zaznaczeniu domenki za 10 gr +vat wyświetla mi sie do zapłacenia 9.90 zł + vat.

Troche się wpieniam - znalazłem ostatnio troche ciekawych i przydałoby się dobrać .

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

serwer jest na 6 msc. free , ja i tak przedluzam i jak bedzie wszystko ladnie chodzilo to dobiore jeszcze dwa-trzy, nic narazie o domenomani powiedziec nie moge poniewaz sam jestem pierwszy raz

napisz do bok z pytaniami - ja dostalem odpowiedz dosc szybko

Ja kupilem w domenomanii 300 domen po 10 gr zanim wprowadzili limit 5 na glowe, razem z domenami dostalem za 1zl shared hosting ktory o dziwo i poki co ciagnie juz kilkadziesiat autoblogow i innych smieciowych skryptow. Jedyny problem na tym shared jest z cronem. Niby cron jest ale nie ma dostepu do zadnych skryptow (???)

Tutaj bedzie sygnaturka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności