Skocz do zawartości

wybor programowania i grafiki

Angela

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc

Korzystam teraz z istore ale za kilka dni mi sie konczy a skoro mi sie nie bardzo podoba ten sklep to szukam czegos lepszego.

Mam ochote zaryzykowac z KQS ewentualnie i-sklep w najgoryszm mega razie shoper.

Czytam tak o KQS i wydaje mi sie ze za taka cene jakos sporo oferuje i w przyblizeniu do istore jest fajniejszy.

Nie zalezy mi na czyms MEGA. Zwykly prosty sklep w miare funkcjonalny. Przedmiot do sprzedazy jaklos tak 500-800 max.

Dlatego mam pytanie co o tym sadzicie porownujac te sklepy?

Wiem ze byly podobne tematy ale to nie koniec moich dylematow i chcialabym to umiescic w 1 temacie.

Mysle o KQS w opcji z grafika. Czy to prawda ze najlepiej powierzac grafike sprzedawcom sklepow?

Zlecialam komus ostatnio zrobienie szablonu na allegro i jestem mega zadowlona. Czy taki szablon duzo sie rozni od grafiki do sklepu?

Mozna by bylo go przerobic ?Chodzi mi czy wymaga to jakis innych programow czy jezykow;)itp?Nie bardzo sie na tym znam.

Myslicie ze taka osoba od robienia powiedzmy szablonu allegro (tylko zakaldajac ze to umie) posiada odpowiednie wiadomosci do zrobienia grafiki do sklepu?Nie chce zeby mis ie to jakos sypnelo potem albo utrudnilo pozycjonowanie.

Ile kosztuje zrobie takiej grafiki do sklepu?

Bede bardzo wdzieczna za wszelkie uwagi.

Dzieki

czemu w najgorszym mega razie shoper bardzo fajny w obludze i bardzo dobry jesli chodzi o wyglad mozna go przerobic na rozne sposoby dzieki smartom ja bym wybral shopera tyle juz sklepow na nim smiga ze smialo mozna polecic

Finanse bez tajemnic. Nie masz rachunku bankowego? Tylko najlepsze konta osobiste dla ciebie lub konto firmowe jeśli prowadzisz działalność gospodarczą.

Shoper na tak mało produktów i zwykły prosty sklep będzie odpowiedni. Mogą Ci od razu grafika polecić swojego który estetyczną grafę bierze 700-800 za projekt i dostosowanie wszystkiego. Sklep sami instalują, obsługa techniczna szybko działa, więc jak potrzebujesz czegoś takiego to shoper. Pod warunkiem, że ma być to prosty sklep!

...

Ok, wielkie dzieki . Jesli juz mam taki sklep shoper to jaki serwer powinnam dokupic?

mam na mysli takie jak sa na home.pl. Zakupilam juz tam 2 domeny i co jeszcze potrzebuje?

Do sprawy grafiki wroce jak ogarne na razie to:) Bardziej mi zalezy na tym aby ladnie wygladal niz byl jakis mega rozbudowany.

Jak mozesz to podaj kontakt do kolegi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności