Skocz do zawartości

Tak kiepsko z webmasterami?

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Problemem jest to ze u nas nie podaje sie stawek i to jest problem

Bez podanej stawki mi nawet by sie nie chcialo glowy zawracac jakas robota

Przyklad

Kto kiedys dal ogloszenie "Szukam kierowcy tel...." i nikt nie odpowiedzial potem zmienil na "Szukam kierowcy 1800 netto" i od razu pojawili sie chetni

My musimy sie jeszcze tego nauczyc, co na zachodzie jest standardem u nas jeszcze traktowane jest jako innowacja.

Używaj Cuilla i Hakii

Wszyscy wyjechali do Anglii albo Irlandii, bo tam bez żadnego wysiłku zarobią 3/4 * więcej.

Byłeś? Pracowałeś? Jak nie, to sie zastanow zanim cos palniesz.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Czy to ważne jako kto? Ważne, że zarobią (tracąc przy tym mniej nerwów).

Ja bym się chętnie zgłosił, ale niestety za cienki jestem smile.gif.

pracując na budowie po 16h dziennie w upale +30 stopni albo w klimatyzowanym biurze po 8 godzinek przed komputerem z kawą na biurku.

fakt, bez róznicy...

Ale to tez jest takie gadanie, sam szukalem pracy za 3k przez ponad rok i nie znalazlem nigdzie, pracodawcy narzekaja na brak pracownikow, pracownicy na brak sensownej pracy a fakt jest taki, ze ani jednego ani dugiego nie ma :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Ale z was materialiści. Nie wiem jak wy, ale dla mnie webmasterstwo to pasja. Kocham robić strony, nawet jak bym musiał do tego dopłacać.

Jeżeli ktoś to kocha to będzie to robił nawet w tedy kiedy będzie wracał z fizycznej pracy.

Każdy ma prawo robić to co chce i gdzie chce. Byle praca którą wykonuje pozwalała mu utrzymać rodzinę i siebie.

Znam tyle przypadków i powodów że nie da się tego uogólnić. Po prostu każdy dorosły człowiek decyduje za siebie to co chce robić i za ile. Kwestia indywidualnego wyboru drogi życia.

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

nie nazywaj nikogo robolem ok ? to po pierwsze, po drugie tlumacze Ci, że w podanym przypadku obie osoby mogą mieć przybliżone zarobki a ich charakter pracy jest diametralnie inny, nie odczułeś tego... ?

Czytaj ze zrozumieniem, specjalnie użyłem zwrotu "robol".

Charakter pracy diametralnie inny i nic poza tym, jedno i drugie ma swoje plusy i minusy.

Zresztą temat jest nie o tym.

Dominik - pasja to świetna rzecz, ale może być trudno wykarmić nią rodzinę :D

Spis stron

Loga, dzwonki - nakarm komóreczkę...

Ale z was materialiści. Nie wiem jak wy, ale dla mnie webmasterstwo to pasja. Kocham robić strony, nawet jak bym musiał do tego dopłacać.

Jeżeli ktoś to kocha to będzie to robił nawet w tedy kiedy będzie wracał z fizycznej pracy.

Bez urazy - mlody jeszcze jestes :D Myslalem dokladnie tak samo jak Ty dopuki sobie nie uswiadomilem, ze z pasji rachunkow nie zaplace, z pasji jedzenia nie kupie :D Moja rada - uwazaj - jest bardzo duzo dupkow, ktorzy chetnie wykorzystuja takich ludzi jak Ty - duzo agencji reklamowych zleci Ci pare stronek, nasciemniaja, ze klient nie zaplacil, zgarna kase a Tobie nie dadza nic. To bardzo fajne, ze masz jeszcze pasje, ja juz dawno stracilem ale jak nie bedziesz uwazal szybko ja stracisz tak jak ja stracilem zniechecony do pracy, ja juz jestem maszyna produkcyjna :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Nie ma to jak posty Intru i jego optymizm zyciowy

3000 netto? I co nikt cie nie docenil?

Ale dobrze kulczyk powiedział. polak woli za 1zł/h leżeć przed TV niż za 2zł/h iść do pracy.

Gów.... prawda taka roznica nie zacheca do pracy i nie ma co sie dziwic, a mowienie ze Polacy nie chca robic bo wola sie obijac to nieprawda. Odrzucajac skrajnosci jestesmy najbardziej pracowici w Europie, Francuz pracuje 7h dziennie. Mowie odrzucajac skrajnosci bo sa tacy co robia po 16 i tacy co nic nie robia. Problem zawsze polega na oplacalnosci pracy. 2zl toz to ponizej kosztow jest nawet i widac ze Kulczyk (jezeli cytat jest prawdziwy) dawno juz stracil kontakt z rzeczywistoscia.

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności