Skocz do zawartości

Tak kiepsko z webmasterami?

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

1-2 zl zadna roznica

5-10 zl juz jest ladna roznica i nie znam ludzi co nie chca robic za 10 zl i wola siedziec na bezrobociu

A Kulczyk to se moze, jakby mi tata dla 1mln zl to tez bym tak mowil

Używaj Cuilla i Hakii

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie ma to jak posty Intru i jego optymizm zyciowy

3000 netto? I co nikt cie nie docenil?

A no nikt mnie nie docenil :) Ale ja nie jestem pesymista, nauczylem sie co sie oplaca a co nie i robie to co mi sie oplaca, z czego jestem bardzo zadowolony :) Wiem ze to nie bedzie trwalo wiecznie i jestem gotowy isc do jakiejs fabryki w Irlandii czy gdzies, zadna praca nie hanbi a w zyciu najwazniejszy jest swiety spokoj :)

Swoja droga przyznam, ze bylo i jest to dla mnie bardzo przykre, ze nikt mnie nigdy nie docenil - dlugi czas myslalem, i czasami nadal mysle, ze po prostu jestem do niczego :]

Ale dobrze kulczyk powiedział. polak woli za 1zł/h leżeć przed TV niż za 2zł/h iść do pracy.

Ja robie dokladnie tak samo tylko ze ja gram :)

Swoja droga ostatnio bylem w Carrefourze a tam na kasie same ukrainki, nic do nich nie mam ale zal mi ich bo wyjechaly na emigracje na zarobek a jak beda mieszkaly po 8 w jednej garsonierze to nie wiem czy 200 zl odloza z wyplaty :] My w tej sytuacji jestesmy w ogromnym plusie bo mozemy legalnie pracowac w Unii ;)

Tak czy owak robota jest tylko Ci którzy nie szukają jej - są bezrobotni.

Przez ostatni rok wyslalem ok 300 CV :) Teraz juz nie szukam pracy i nie mam zamiaru pracowac u kogos, no - moze za 20 lat jak sie cos zmieni :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Intruder , niestety ja nie Jeż i Ci wygarne :)

Obserwuje Twoje biadolenie już 3 rok, nie zaobserwowałem jakoś zmiany Twojego podejścia "życiowego" cały czas masz jakby postawe roszczeniową (post o szukaniu pracy za 3K mnie wprost rozwalił), miałeś chyba szanse zrobienia własnej firmy i jak wówczas pamiętam zamiast w nią zainwestować ..... kupiłeś sobie fure ......

Mi jak brakowało kasy to łapałem sie za wszystko za rozładunek wagonów, za zbieranie szyszek, za wiele rzeczy ..... Ty tylko biadolisz i biadolisz ...... wnioski ??/

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Faktycznie, chyba jestem za bardzo delikatny. ;)

Krzysio ma niestety rację, weź sobie to do serca, on nie pisze tego złośliwie.

Przy okazji, podobno wczoraj był najbardziej dołujący dzień w roku (w tym dniu jest najwięcej samobójstw, zwolnień z pracy, depresji, etc), naukowcy tłumaczyli to m.in. tym, że noworoczne postanowienia biorą w łeb. :D

Pozdrawiam, J.

Ale dobrze kulczyk powiedział. polak woli za 1zł/h leżeć przed TV niż za 2zł/h iść do pracy.

Ja robie dokladnie tak samo tylko ze ja gram biggrin.gif

Intru, mając TOP1

https://www.google.pl/search?q=tworzenie+stron

nie widzę powodów do narzekań. Idealna pozycja do robienia mamony, a i na granie raczej czasu być nie powinno.

Co prawda strony nie są najwyższych lotów i nie każdy by w to wszedł patrząc na *portfolio, ale roboty mimo wszystko powinno być sporo.

* Przykład podstawowego błędu prosto z Twojego portfolio:

Strona: https://www.kingasliwa.pl/

Element: https://www.kingasliwa.pl/images/menu_start.jpg oraz https://www.kingasliwa.pl/images/logo.jpg (zreszta wiekszosc elementow graficznych jest zle zapisana)

Ten element POWINIEN być zapisany bezstratnie jako GIF/PNG, a nie JPG :/

Przy okazji, podobno wczoraj był najbardziej dołujący dzień w roku

Pozdrawiam, J.

mi to mówisz ? ;) wczoraj usłyszałem diagnoze "zespół cieśni nadgarstka" , ciekawe co usłysze za rok hehehe

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Beerbant - fury nie kupilem tylko dostalem w rozliczeniu za zlecenie :P Zreszta za taka kase interesu nie zaloze. Bardzo zaluje, ze jeszcze nie zalozylem wlasnego biznesu, byc moze brakowalo mi jakiegos wspolnika / partnera - samemu mnie to przerasta albo tak mi sie wydaje. Oboje macie z Jezem poniekad racje. Mimo wszystko nie czuje sie na tyle silny, zeby samemu cos zdzialac :)

SiMooN - top 1 w Google to nic, od pol roku nie mialem prawie zadnego zlecenia ze strony, mam sporo zlecen - z polecenia, nawet nie wiem od kogo :). Poza tym top1 ktore dzisiaj jest a jutro go moze nie byc to niezbyt stabilny fundament wlasnego interesu i spokojnego stabilnego zycia :) Co do zlecen z polecenia - mozna niezle zyc - przynajmniej mi wystarcza ale jest to 1/3 kasy jaka trzeba wylozyc co miesiac na utrzymanie biura i pracownikow dlatego jestem czlowiek-orkiestra :) Mimo wszystko ciesze sie, ze udalo mi sie to wywalczyc :) Fakt - to jedna z pierwszych stron jakie w zyciu zrobilem i ma duzo technicznych niedociagniec :)

ps. to nie jest narzekanie, jest fajnie :)

ps2. wnioski ? nie wiem, mam mentlik w glowie... i tak juz 3 lata :D

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności