Skocz do zawartości

Tak kiepsko z webmasterami?

Kyo

Rekomendowane odpowiedzi

Na chwile obecna firma mi nie jest potrzebna - zlecenia robie dla malutkich, nieznanych firm - nawet sie ciesza, ze nie dostana FV tylko rachunek bo zaplaca 10% podatku (przekazanie praw autorskich) a nie 22 a w koszty sobie moga wliczyc tak samo :)

Przekazujesz autorskie prawa majątkowe do skryptów?

Oj tak to daleko nie zajedziesz.

Najwyższej jakości strony internetowe można zamówić w firmie Invini.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
pisza Suma = max. 200 PLN wychodzi cos kolo 250 i po praktycznie 1 dniu poslugujesz sie juz ich NIP-em i innymi pierdami, wystawiasz faktury VAT

W zasadzie to wygląda tak, że to oni wystawiają fv :) Ty podajesz co na nich ma być.. Ogólnie wydaję mi się to raczej niewygodne ... zastanawiałem się nad tym jakiś czas temu ... I wybrałem własną działalność :)

Ogólnie wydaję mi się to raczej niewygodne

masz wybor ja pokazuje tylko mozliwosc

oczywiscie inkubator jest dobry na poczatek a jak juz firma zarabia na siebie to i mozna wlasna dzialalnosc zalozyc ot taka kolej rzeczy

Używaj Cuilla i Hakii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności