Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

1pkt w eweblink=3 pkt w seonet

Może poprzesz swoje testy jakimiś liczbami, adresami stron, podaniem na jakich anchorach odbywały się testy, przez jaki czas.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
1pkt w eweblink=3 pkt w seonet

Może poprzesz swoje testy jakimiś liczbami, adresami stron, podaniem na jakich anchorach odbywały się testy, przez jaki czas.

Tu chyba chodziło o to, że to wynika to z wypowiedzi Szooka.

Ale wy za przeproszeniem pieprzycie... prawdy są 2. E-web jest dla tych co mają domeny z www, a ci którzy mają jakieś bez idą sobie do seo. W seo mogą sobie także pooszukiwac, o seo tak nie dbają i wogóle.

Jednak co by nie mówić, ja tam większej różnicy w kopie obu systemów nie widze. A te bajery xanna jakoś mi pozycji w góre nie podniosły. Seo net ma swoje wady każdy to wie, jednak wydaje mi się że wole kupić punkty właśnie tutaj, to moc podobna (moze minimalnie gorsza na seo) a cena 3 razy różna. Paranoja i dobry marketing xanna ktory sypie bajerkami.

I nie żebym mial cos do eweba bo jest poprostu lepszy, co nie zmienia faktu ze pkt kupować sie tam nie opłaca.

Dopiero zaczynam w seo.net.pl i mam takie podstawowe pytania :D

Ile dawać pkt na jedną domene?? Im więcej tym lepiej?? Czy grozi mi ban domeny za zbyt dużo pkt??

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

widze krzepa że nie wiele wiesz o pozycjonowaniu, ale na początek jak jest to świerza domena daj 5k na projekt i daj 1000 pkt na domenę główną i po 500pkt na podstrony, z czasem ilość punktów zwiększaj i poczytaj w tym czasie topiki o pozycjonowaniu dla początkujących oraz inne odnośnie pozycjonowania systemami. Bana za przegięcie w linkach nie zarobisz ale możesz złapać filtry na pozycjonowane frazy co też nie jest miłe. Różnicuj anchory,

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

widze krzepa że nie wiele wiesz o pozycjonowaniu

No niewiele, dopiero zaczynam, dzięki :D

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

Może zestawy powinny być obdzielone procentową ilością punktów? Uniknęlibyśmy sytuacji, że przy 100% wykorzystaniu punktów tracę np. 1 punkt i od razu cały pierwszy zestaw traci wszystkie punkty (np. 10 000).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

... przy 100% wykorzystaniu punktów tracę np. 1 punkt i od razu cały pierwszy zestaw traci wszystkie punkty (np. 10 000).

Też mi to przeszkadzało i skorzystałem z tzw. zestawu domyślnego - jeśli dasz tam ileś punktów i podstawisz jakieś linki (choćby do indeksacji), to przy utracie punktów odbiera je najpierw z domyślnego. I z 10K zostaje powiedzmy 6K i dalej się indeksuje. Złościło mnie, gdy (ostatnio) co dzień miałem 0 punktów w pierwszym zestawie, i X tysięcy czekających na przypisanie,

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

na początek jak jest to świerza domena daj 5k na projekt i daj 1000 pkt na domenę główną i po 500pkt na podstrony
Osobiscie dodałbym 0 punkty z systemu rotacyjnego do świerzą domeną - IMHO niebezpieszne.

I potem jak gielo napisał - dalbym np 200 róznych fraz do strony głównej i podstron - seo.net.pl nadaje się doskonale dla hurtowej podlinkowania.

Podstawa dla głownych fraz są dla mnie STAŁE linki - z SWL albo zaplecza.

Witam,

od wczoraj mam niepoprawne hasło,login w systemie login: efekto od wczoraj próbuję się zalogowac na konto ale ktoś

zmienił mi hasło w systemie. Krupek pewnie to ty?? przyznaj sie. Nie wiem jak to sie stało bo podawałem adminom mój login z konta.

Kupiłem wczoraj punkty systemu przez użytkownika z forum optymalizacja.

Jestem zmieszany bo formularz na stronie seo.net nie działa wywala błedy w emailu,

pisanie na gg do krupa też nie odpisuje,

a telefon nie ma czasu rozmawiac. Czekam na odzew na emaila efectus@o2.pl lub gg, lub pw.

Jakby tak każdemu sie działo w systemie to nikt by tu nie był.

Straciłem konto ? Pieniądze? Na forum nie ma odzewu.

Proszę o kontakt.

Czuje sie zniechecony i oburzony postawą ;((

Poczuj sie swobodnie w swoim domu wybierz rolety warszawa dla wiekszego komfortu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności