Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

naprawdę Google ostro jedzie, przynajmniej strony związane z SWL, bo tego jeszcze w historii nie było:

e-weblink spadł w ilości stron z 120-125 mln na malutkie 65 mln w tak krótkim czasie i dalej leci... :) szok

seo.net.pl spada nagle w krótkim czasie o 2,500 domen i site kilkanaście/dziesiąt milionów w dół...

Myśl i bogać się

Może w końcu nauczycie się nie stawiać spamów :>

tobie się wydaje, że jestes zabawny? potraktuj to jako pytanie retoryczne...

co do spadku site, to nawet porządne strony mają przycięcie, mi średnio 1/4 poszła w...

dodam, że na moich stronach nie ma SWL :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Może w końcu nauczycie się nie stawiać spamów :>

tobie się wydaje, że jestes zabawny? potraktuj to jako pytanie retoryczne...

co do spadku site, to nawet porządne strony mają przycięcie, mi średnio 1/4 poszła w...

dodam, że na moich stronach nie ma SWL :)

tak, z tego co obserwuje to mi nawet 2 soczyste czyste unikalne strony żywe bez SWL itp.... poszły o 40-50% :) a spamy to z tego co ludzie mówią lecą jeszcze ostrzej ostatnio......

bez sensu ze Google wyindexowuje nawet zwykłe unikalne strony, jedzie po całości więc nie tylko wiki i dmozy kukis :)

Myśl i bogać się

Jednak zauważcie zdecydowaną różnicę między wyindeksowaniem części (nawet dużej) strony a banem. Z wyindeksowaniem można sobie radzić, lub choć próbować walczyć, a z banem?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Jednak zauważcie zdecydowaną różnicę między wyindeksowaniem części (nawet dużej) strony a banem. Z wyindeksowaniem można sobie radzić, lub choć próbować walczyć, a z banem?

miałem BANA totalnego 2 tygodnie temu (opisalem w 2 tematach tu na forum :D ), Google napisało maila że wyindexowało moją strone bo naruszam zasady ich polityki, 4 czerwca mialem site: 0 i oczywiście 0 wejśc z google / 0 wyników.

Poprawilem to co kazali w mailu, zglosilem im ponownie i po 3 dniach totalnie bana zdjęli, site: wrócił, PR ten sam, wyniki te same wysokie...

Tutaj opisalem swojego ostatniego BANA i pare postów niżej juz bana zdjęli zupełnie :rolleyes:

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=417939

Myśl i bogać się

Widzę, że sytuacja się poprawia. Site jest sprawdzany częściej !!!.

Szkoda tylko, że z systemu wyleciało ponad 2k domen i nie pojawiły się nowe w ich miejsce. No i krupek jakoś olewa system, Xannowiec

cały czas stara się coś robić. A maiłem taką nadzieję, że seonet będzie stałą konkurencją dla eweba...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności