Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz ja się mało przejmuję ;) - mam tam parę marnych stron i żadnych nowych nie dodaje ;)

Niedawno kupowałem punkty w tym systemie, ale przeniosłem się na coś innego (nie mówię, że lepszego, ale przynajmniej nie czuję się olewany).

A teraz mały experyment:

Drodzy admini seo.netu czy możecie zrobić zapamiętywanie hasła przy logowaniu - mała rzecz, a jaka użyteczna ;)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dobra, fajnie fajnie ale do roboty!

1 - Nie działa aktywacja stron :) po forum PIO i systemu widać że więcej osób ma z tym problem!

2 - Druga sprawa, baaaardzo ważna to liczba dni do wygaśnięcia przelewu, data to za mało, potrzebna jest cyferka! (to tylko 1 linia kodu a jak uprości życie!)

3 - Import serwisów - to nie jest takie trudne jak się wydaje :( (aby było prościej i szybciej nie musi ich aktywować - dzięki zastosowaniu ajaxa można to już ręcznie robić)

reszta jest oki.

brak sygnatury

przekaż system np. komuś (zgłaszam się na ochotnika) w dzierżawę i niech się rozwija, bo to co się dzieje to szkoda szłów

bardzo zabawne

:]

Używaj Cuilla i Hakii

Czy jest sens dawać 25k pkt seo na anchron typu "kredyty" "ubezpieczenia"?? Chodzi mi o frazy które są uznawane za jedne z najtrudniejszych.

Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki!

Czy jest sens dawać 25k pkt seo na anchron typu "kredyty" "ubezpieczenia"?? Chodzi mi o frazy które są uznawane za jedne z najtrudniejszych.
Jeśli jesteś w top10 to IMHO tak!

Jeśli nie, lepiej dać np. po 25 fraz niszowych i efekty będą lepsze.

Przerabiałem kiedyś temat ubezpieczeń.

Robiłem:

ubezpieczenia i ubezpieczenia poznań.

Moim zdaniem jeśli ubezpieczyciel nie świadczy usług w całym kraju, to ograniczyć hasło do regionu, bo będzie miał zapytania na które będzie odpowiadać że nie obsługuje Klientów z drugiej strony kraju.

Marketing w sieci - da się ?

@Charls juz Ci mowie. wg tego co powiedział mi ostatnio Krupek takie strony nic nie znaczą dla systemu i ich użytkowników i po prostu nie daje się za nie punktów/nie da się ich aktywować. oficjalna informacja o tym powinna się ukazać pod koniec miesiąca.

tak więc - nie dodawajcie do systemu małych stron, bo i tak za nie niedostaniecie wiele punktów - szkoda czasu Waszego i mocy procesorów

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności