Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

własnie albo wszystkich poleconych zbanowało albo sobie poszli ... oj ale punktów pożegnałem B)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Z tego co widzę ten system przechodzi powoli do historii. Domen w systemie: 11 535, a kiedyś dorównywał e-weblinkowi, który ma obecnie 30,388 domen. Nie wiem może mylę się. Moc też była podobna, a obecnie moc E-Weblinka jest mocniejsza ale nie taka mocna jak kiedyś. Czy ten system pójdzie na dno, a jego miejsce zastąpi GotLink.pl lub SeoDopalacz.pl - zobaczymy.

Pozdrawiam

Adam C.

Seodopalacz na pewno nie zastąpi, bo to system generowania spamu, a nie system wymiany linków, większość domen z seodopalacza dostanie niedługo bana w google.

Gotlink - za mało domen.

W seo.net.pl jest może i mniej domen niż w e-weblinku, ale akceptowane są wildcardy.

seo.net.pl dodaje/aktywuje wam strony ? wczesniej miałem błąd: że skrypt nie zainstalowany...

zmieniłem kodowanie (wordpress) wszystko niby okej, błędu już nie ma... ale dalej nie aktywuje stron ?!

Btw moża dodawac do seo.net subdomeny wogóle ?

Mi aktywuje strony i oczywiscie mozna dodawac subdomeny.

Moze w zwiazku z tetowaniem nowej funkcjonalnosci sa jakies lagi w systemie.

Czy ktos wie wogule cokolwiek na temat tych nowych linkow statycznych ?

Nie jestem w stanie znalezc zadnej informqacji na forum systemu.

Troche dziwnie ze pojawia sie nowa funkcjonalnosc i ani slowa o jej zastosowaniu.

Tak czy inaczej bede wdzieczny za jakiekolwiek info

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności