Skocz do zawartości

www.seo.net.pl

krupek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie doprosisz się. Normalnie myślałem swojego czasu że system padł, a tu nagle nowości - "system linków statycznych". TYLKO ŻE BEZ ŻADNEJ INFORMACJI, INSTRUKCJI ITP. A szkoda, bo gdyby więcej serca i marketingu w to włożyć, seonet byłby "najlepszy w branży".

Błąd instalacji (64) oznacza brak uprawnień do zapisu do pliku z linkami systemu.

Zmień prawa dostępu dla pliku/ów z linkami

lub

Skasuj wszystkie pliki w folderze seonet_xxxxxxxxx...

lub

Podmień skrypt systemu na v2.x.x

Każde z tych rozwiązań powinno pomóc.

Ja ze swojej strony postaram się zrobić opis błędów instalacji.

hej,

w chwili obecnej pobrania odświeżane są 1 - 2 razy na dzień, dzięki temu seonet chodzi dużo szybciej.

Docelowo pobrania będą odświeżane kilka razy na godzinę.

P. S.

Nie wiem czy wspominaliśmy ale zostały naprawione błędy z dodawaniem i aktywacją stron.

Jeżeli nadal występują problemy to dobrze jest spróbować usunąć stronę z systemu oraz pliki z katalogu seonet_xxx i następnie dodać stronę ponownie.

Pozdrawiam

Paweł, www.seo.net.pl project manager

potęga umysłu

Krupek to informuj o takich rzeczach, o każdej nowej nawet malutkiej zmiance ;)

I przy okazji, jak często teraz sprawdzane są pozycje w Google bo miała być jakaś zmiana, że od iluś punktów miało dopiero działać sprawdzanie.

Generalnie od prawie 10 dni nie widzę aby wykonane było sprawdzenie pozycji.

gzzz

Witam Uśmiech

planuje zakup około 10k pkt seo.net.pl , mam pytanie, na ile orientacyjnie linków starczy mi taka ilość punktów? Pytam sie orientacyjnie, czy 5 czy 1000 itp Uśmiech

Pozdro,

pytam sie,bo nie wiem jaką ilość kupić i jak sobie to wszystko ułożyć.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności